8ste finale Beker van West-Vlaanderen : Racing Lauwe – Club Roeselare   2 – 5

8ste finale Beker van West-Vlaanderen : Racing Lauwe – Club Roeselare 2 – 5

29/08/2021 1 Club

De wedstrijd om de 1/8 finales voor de beker van West – Vlaanderen bracht ons in Lauwe waar we de strijd aangingen met eerste Provinciale Racing Lauwe.

De match kon niet beter beginnen voor Club, Leroy dribbelde zich vrij op rechts en diens voorzet werd koelbloedig afgewerkt door Mihoubi. De 0-1 stond op het bord nog voor de secondewijzer een ronde had gedraaid.
Club bleef aandringen, maar zowel Lubaszka als Claerhout konden, afgezonderd voor de thuisdoelman niet afwerken.
Iets na het halfuur floot de ref een strafschop voor Lauwe nadat een harde trap tegen de hand van een Club verdediger werd aangeschoten. Doelman Lemey kon de bal nog beroeren maar de de 1-1 stond toch op het bord.
De wedstrijd bleef aangenaam om te volgen en net voor het rustsignaal werd een voorzet van Lubaszka krachtig, overhoeks, binnengekopt door Deleu. (ruststand 1-2).

Club bleef gevaarlijk na de pauze en in de 52e min. kon Claerhout zich knap doorzetten op rechts en zijn assist werd afgewerkt door de Club goalgetter Vandewege ( 1-3). Amper 120 seconden later milderde de thuisploeg via een subliem getrapte vrije trap( 2-3 ). Maar de hoop op een terugkeer werd een minuutje later alweer de kop ingedrukt toen Leroy een elfmeter, na een fout op Vandewege, beheerst mocht omzetten. ( 2-4 ).
Onze Clubspelers hielden Racing onder controle en in blessuretijd kon Vandewege, na een gemeten vrije trap van Hélin Bram, de eindscore vastleggen met een listige deviatie met het hoofd ( 2-5 ).

Een mooie afsluiter van een prima voorbereiding maar vanaf volgend weekend start het serieuze werk voor de spelers van coach Mestdagh .
Zaterdagavond om 20u trappen we de competitie op gang op het veld van Varsenare. We zijn ervan overtuigd dat onze spelers er klaar voor zijn om er een sportief mooi seizoen van te maken.

Door de kwalificatie voor de kwartfinales van de beker van West-Vlaanderen zijn we ook zeker van deelname aan de voorrondes voor de Crocky-cup volgend seizoen, een privilege dat al een hele tijd geleden is voor onze club. 

Speelden voor Club Roeselare : Lemey Bram , Descheemaeker Kevin , De Deygere Sander , Hélin Arne , Hélin Bram , Deleu Yoran , Lubaszka Thomas ( 72′ Khaouiry Karim ) , Muylle Ashley , Claerhout Davignio ( 79′ Vandemoortele Sorin ) , Leroy Simon ( 82′ Blomme Korneel ) en Mihoubi Riwan ( 46′ Vandewege Gertjan ).

Doelpunten : Vandewege Gertjan 2, Mihoubi Riwan 1, Deleu Yoran 1 en Leroy Simon 1.

Gele kaarten : Mihoubi Riwan, Deleu Yoran, Hélin Bram en Descheemaeker Kevin.

1 reactie op “8ste finale Beker van West-Vlaanderen : Racing Lauwe – Club Roeselare 2 – 5

  • Patrick Saelen
    30/08/2021
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *