Beker van W-Vl. : Sassport Boezinge – Club Roeselare   0 – 1 (p. 5 – 4)

Beker van W-Vl. : Sassport Boezinge – Club Roeselare 0 – 1 (p. 5 – 4)

11/08/2022 1 Club

Club speelde zijn derde wedstrijd in het kader van de Beker van West-Vlaanderen op het veld van Boezinge die dit jaar uitkomt in 1ste Provinciale.

Voor het eerst speelde Sano Aliyou (ex-Kortemark) mee in de defensie van Club en blijkt zeker een meerwaarde te zijn in onze defensie.

De eerste helft verliep eerder gelijk opgaand. Boezinge probeerde meteen druk te zetten en Club loerde op de tegenprik.
Club kwam op de 16de minuut van de wedstrijd op voorsprong. Na slecht uitverdedigen van Boezinge pegelde Jasper Cafmeyer de bal keihard in het doel van net buiten het strafschop gebeid. (0 – 1, 16′).
Boezinge ging op zoek naar de gelijkmaker, nam het initiatief in handen maar kwam niet tot uitgespeelde kansen. Boezinge dreigde het meest op vrijschoppen en de vele corners. Maar onze defensie gaf geen krimp. (0 – 1 ruststand).

In de tweede helft kwam Club nauwelijks aan kansen toe, Boezinge bleef op zoek gaan naar de verdiende gelijkmaker maar beet zich stuk op de verdediging van Club. Man van de wedstrijd mogen we wel onze doelman Arne Sabbe noemen die uitpakte met enkele schitterende reddingen.
We mogen spreken van een gevleide overwinning die toch wel deugd doet bij Club Roeselare.
Eindstand 0 – 1.
In de strafschoppenreeks scoorde Boezinge wel 5 keer, Club 4 keer.

Speelden voor Club Roeselare : Sabbe Arne, Hélin Arne (60′ Verheyen Rune), Hélin Bram, Deleu Yoran, Khaouiry Karim, Muylle Ashley, Hugeleir Lauden (73′ Descheemaeker Kevin), Claerhout Davignio, Sano Anilyou (60′ Vandierendonck Gert), Tack Djordy, Cafmeyer Jasper (46′ Korneel Blomme).

Doelpunt : 16′ Cafmeyer Jasper.

Gele kaarten : Deleu Y., Muylle A., Claerhout D., Vandierendonck G.

Komende zondag 14 augustus 2022 om 17uur speelt Club Roeselare thuis tegen Sparta Heestert zijn vierde wedstrijd voor de Beker van West-Vlaanderen.

Alle Supporters op post!!

1 reactie op “Beker van W-Vl. : Sassport Boezinge – Club Roeselare 0 – 1 (p. 5 – 4)

  • Patrick Saelen
    11/08/2022
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *