Beker van West-Vlaanderen : Club Roeselare – E. Hooglede 2 – 3.

Beker van West-Vlaanderen : Club Roeselare – E. Hooglede 2 – 3.

13/09/2019 1 Club

Club Roeselare trad voor deze wedstrijd van de beker van West-Vlaanderen tegen Hooglede aan zonder ‘man in vorm Torbjorn Deckmyn’ die in de eerste twee competitie wedstrijden al drie keer de weg naar de netten vond.

Tijdens de eerste wedstrijdhelft viel er niet zo veel uitgesproken kansen te noteren en vertoefde Club meer op de helft van Hooglede dan omgekeerd het geval was. Jammer dat op het halfuur Jan Decru het veld moest verlaten met een kwetsuur, Yoran Deleu nam zijn plaats in.
Net voor de rust scoorde Club de openingstreffer via een hard schot van Davigno Claerhout die pal in de winkelhaak verdween. (1-0, 43′).

Een dubbele wissel (met het oogmerk op de wedstrijd zondag tegen Avelgem?) bij Club aan de rust. Kevin Descheemaeker en Gertjan Vandewege bleven in de kleedkamers en werden vervangen door Hélin Bram en Balde Billo.
Hooglede kwam gedrevener uit de kleedkamers dan Club en de wit-zwarte stonden al na tien minuten in de tweede helft 1-2 in het krijt. Hun tweede doelpunt op strafschop na handspel van één van onze verdedigers.
Club ging op zoek naar de gelijkmaker maar vond nauwelijks nog een gaatje in de verdediging van Hooglede, was dit toch zo dan kon Hooglede rekenen op een attente doelman die de 2-2 met een paar knappe reflexen in de kiem smoorde.
In de slotminuut kon Hooglede de zege veilig stellen op de counter.
De strafschop die Club nog kreeg in de slot seconde werd feilloos omgezet door Fabry Robbe. (2-3 eindstand).

Speelden voor Club Roeselare : Stef Vanhecke, Claerhout Davigno, Kevin Descheemaeker (45′ Bram Hélin), Korneel Blomme, Sander De Deygere, Jan Decru (45′ Yoran Deleu), Rémi Demeer, Robbe Fabry, Gaulthier Bekaert, Joachim Van Dycke, Gertjan Vandewege (45′ Balde Mamadou Billo).

Gele kaarten : Vandewege, Decru, Van Dycke, Fabry.

Doelpunten : Claerhout en Fabry.

1 reactie op “Beker van West-Vlaanderen : Club Roeselare – E. Hooglede 2 – 3.

  • Ost Ivan
    13/09/2019
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *