Beloften : Club Roeselare A – KSV Rumbeke A   0 – 2

Beloften : Club Roeselare A – KSV Rumbeke A 0 – 2

04/09/2021 0 Club

Onze provinciale beloften openden de competitie tegen de buren uit Rumbeke. In de eerste helft waren onze spelers nog niet echt op de afspraak en er werd veel te slordig geacteerd. Dat het bij de rust nog maar 0-1 stond was vooral de verdienste van een sterke doelman Godderis.
Het gekwetst uitvallen, vroeg in de wedstrijd, van Blomme was ook een aderlating voor de thuisploeg .

Na de pauze zaten we beter in de wedstrijd maar Rumbeke bleek finaal een maatje te sterk voor ons. Sarr trof de deklat maar de bezoekers verdubbelden hun score op een counter. ( 0-2 )

Dat onze beloften een kwaliteitsinjectie kregen door de aanwinsten is duidelijk en we zijn er zeker van dat we een te duchten tegenstander worden in vele wedstrijden maar ook was duidelijk dat Rumbeke een team wordt dat in de bovenste gelederen van de reeks zal  eindigen.

Volgende vrijdag gaan we in de derby, op bezoek, tegen SV De Ruiter op zoek naar ons eerste puntengewin. Wie de troepen van coach Ost Steve wil komen aanmoedigen is altijd welkom.
Aftrap om 20 uur op het veld van De Ruiter .

Speelden voor Club Roeselare : Godderis Mattice , Lingier Andrès , Persyn Pieter , Vandamme Jonas , Blomme Korneel ( 15′ Goethals Viktor ) , D’halluin Jonas , Dumortier Rùne ( 56′ d’Ennetieres Zeno ) , Callebert Yaron , Kindt Remi , Sarr Mouhamed en  Vandemoortele Sorin ( 46′ Lubaszka Thomas )

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *