Beloften : KSV De Ruiter – Club Roeselare  3 – 5

Beloften : KSV De Ruiter – Club Roeselare 3 – 5

11/09/2021 0 Club

Tweede competitiewedstrijd en al meteen evenveel derby’s. Nu stond de verplaatsing naar onze buren van De Ruiter op het programma.

Over de eerste helft kunnen we heel kort zijn. Het was gewoonweg heel zwak. Enkelen vielen zwaar door de mand met een 2-0 na 5 min.!!! als gevolg. Sarr kon milderen tot 2-1 maar aan de rust stond het oververdiend 3-1 voor de thuisploeg.
Dat deze score niet hoger opliep was opnieuw te danken aan een zeer sterk keepende Godderis . 

Coach Ost herschikte sommige pionnen aan de rust en de 2e helft kreeg een heel andere gedaante.
Dumortier en een own-goal na een voorzet van Callebert brachten de bordjes in evenwicht. Ravau trof eerst nog bij een verre poging de dwarsligger maar kon toch scoren met een prima kopbal na een gemeten voorzet van D’halluin ( 3-4 ).
De thuisploeg trof nog 2 maal de deklat na schoten uit de 2e lijn maar het was d’Ennetiéres die in de slotminuut de 3-5 tegen de netten prikte.

Het Club van de eerste helft zal in vele wedstrijden een vogel voor de kat zijn maar van het Club na de rust zullen vele ploegen moeten oppassen.

Vrijdag ontvangen we het nog puntenloze Jabbeke, hopelijk kunnen onze jongens een eerste thuisoverwinning voorschotelen.
Afspraak op vrijdag 17 september 2021 om 20u in ons favoriete Rodenbachstadion.

Speelden voor Club Roeselare : Godderis Matice , Dedecker Andreas , Persyn Pieter , Vandamme Jonas , Lingier Andrès , Vandierendonck Gert , Dumortier Rune , Callebert Yaron , d’Ennetiéres Zeno , Kindt Remi , Sarr Mouhamed , D’halluin Jonas , Ravau Branco en Miri Seid Emad.

Doelpunten : Sarr Mouhamed , Dumortier Rune , Ravau Branco en d’Ennetieres Zeno.
Gele kaarten : Lingier Andrès , Kindt Remi , Dedecker Andreas en d’Ennetiéres Zeno.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *