Club Roeselare – Comines-Warneton 1 – 2

Club Roeselare – Comines-Warneton 1 – 2

28/10/2019 0 Club

Een thuiswedstrijd tegen Komen-Waasten op het programma. Na de vorige ontgoochelende thuiswedstrijd  tegen Deerlijk , hoopten de supporters na een 0 op 6 op een klinkende overwinning maar opnieuw gingen ze teleurgesteld huiswaarts.

Na 30 sec. dreigden de bezoekers eerst maar het was Clubke dat na twee toeren van de secondewijzer de score opende toen Deckmyn scoorde op vrije trap van Claerhout. Deze vroege voorsprong inspireerde echter niet tot mooi voetbal want de thuisploeg bakte er voor de rest van de eerste helft niet veel meer van. Meest noemenswaardige feit was een kans voor Deckmyn die voorlangs ging, terwijl Komen een bal op de deklat zag belanden. Rust (1-0)

Kort na rust kwam Komen langszij en Club reageerde door toch al meer kansen te creëren maar scoren wilde echter niet lukken . Deleu,Vandewege, en Vanfleteren hadden mogelijkheden maar de jonge bezoekende doelman hield stand.
10 min. voor affluiten was het helemaal over en uit voor de thuisploeg toen Komen op counter de winning-goal lukte.

Een te vermijden nederlaag en daardoor gaat onze mooie competitiestart helemaal verloren en belandden we terug in de rechterkolom van het klassement. Onze ploeg heeft dringend nood aan een driepunter en hopelijk kunnen we die halen komende zaterdag in Otegem om 18u.

Speelden voor Club Roeselare : Vandenbussche, Hélin B., De Deygere, Muylle, Hélin A. (81′ Fabry), Claerhout (62′ Demeer), Deckmyn, Deleu, Vandewege, Vanfleteren en Bekaert (72′ Descheemaeker).

Doelpunt Club : Deckmyn.
Gele kaart : Deckmyn, Claerhout.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *