Club Roeselare – Daring Brugge  6 – 2

Club Roeselare – Daring Brugge 6 – 2

23/08/2021 0 Club

In de 1/16 finales van de Beker van West-Vlaanderen ontvingen we 3e Provinciale Daring Brugge in ons gezellig Rodenbachstadion.

Bij de bezoekers 2 opvallende namen nl. Birger ( Bicky ) Maertens, ex-Club Brugge verdediger en inmiddels 41 lentes jong en Wout Cappelle, zoon van onze voormalige coach Jo.
De wedstrijd begon voortreffelijk voor Club, na 120 seconden trof Leroy nog de paal, maar vlak voor het kwartier opende Hélin Bram de score met een prachtig afstand schot dat net onder de dwarsligger binnenging ( 1-0). Dit was het startsein voor een waar doelpuntenfestijn waaronder enkele pareltjes. Minuut 22, Leroy dolt met verdediger Maertens en knalt enig mooi onhoudbaar binnen. ( 2-0 ). Minuut 24, Vandewege staat op de juiste plaats om een voorzet van Leroy, die lichtjes afwijkt op de voet van een verdediger binnen te tikken. (3-0). Maar opeens verslapte de concentratie bij onze jongens en Daring kon in 5 minuten milderen tot 3-2. Het sein voor de thuisploeg om het gaspedaal nog eens in te drukken en 10 min. voor rust stond Vandewege alweer op de goede plaats om een voorzet van Leroy koelbloedig af te werken ( 4-2 ). Twee minuten later mocht Deleu met het hoofd een gemeten voorzet van Descheemaeker overhoeks binnenkoppen en zo de 5-2 ruststand op het scorebord plaatsen.

Na de pauze controleerde Club de wedstrijd en de bezoekers konden een terugkeer niet meer forceren, het was zelfs de thuisploeg die in de 78e min. de eindscore vastlegde toen Mihoubi onbaatzuchtig Claerhout een doelpunt op een zilveren schoteltje aanreikte. (6-2).

Opdracht volbracht en aanstaande zondag mogen we op bezoek bij 1ste Provinciale Racing Lauwe in de achtste finales. Start uur volgt later .

Donderdag spelen we onze laatste vriendenwedstrijd op het veld van Emelgem-Kachtem om 19u30.

Speelden voor Club : Lemey Bram , Descheemaeker Kevin , De Deygere Sander , Hélin Arne , Hélin Bram , Deleu Yoran , Vandewege Gertjan ( 75′ Blomme Korneel ) , Khaouiry Karim ( 59′ Claerhout Davignio ) , Muylle Ashley , Vandemoortele Sorin ( 75′ Dumortier Rùne ) en Leroy Simon ( 46′ Mihoubi Riwan ).                           

Doelpunten : Vandewege Gertjan 2, Hélin Bram 1, Leroy Simon 1, Deleu Yoran 1 en Claerhout Davignio 1.

Gele kaart : Hélin Arne.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *