Club Roeselare – Dosko Beveren  1 – 1

Club Roeselare – Dosko Beveren 1 – 1

30/07/2021 0 Club

Na de 1-2 overwinning voor de beker van West-Vlaanderen op het veld van Veurne stond er een vriendenwedstrijd tegen de buren uit Beveren op het programma.
Het zomerzonnetje inspireerde beide teams niet om er een spektakelstuk van te maken zodat we een saaie eerste helft moesten doorstaan. Doelman Lemey moest goed keepen na een geharrewar voor doel op het halfuur maar we gingen de rust in met de brilscore.

De tweede helft begon veelbelovender want na amper 2 min. prikte Vandewege zijn derde van de voorbereiding tegen de netten ( 1-0). Het is duidelijk dat onze spits van plan is om door te gaan op zijn elan van voor de coronamiserie. Dit belooft voor de nakende competitie.
Dosko kon gelijkmaken op hoekschop  in de 61e min. (1-1). Beide ploegen hadden nog scorekansen toen een speler alleen voor de doelman kon verschijnen maar we haalden het eindsignaal met een gelijkspel.

Aanstaande woensdag neemt Club het thuis op tegen Wervik in de Beker van West-Vlaanderen om 19u30 . Iedereen welkom in ons prachtige Rodenbachstadion.

Speelden voor Club : Lemey Bram , De Deygere Sander ( 75′ Persyn Pieter ) , Hélin Arne ( 60′ Lingier Andres ) , Hélin Bram ( 70′ Vandemoortele Sorin ) , Deleu Yoran , Vandewege Gertjan ( 85′ Aboubacar Barry ) , D’halluin Jonas ( 45′ Dumortier Rune ) , Claerhout Davignio , Vandierendonck Gert ( 60′ Descheemaeker Kevin ) , Khaouiry Karim , Sarr Mouhamed ( 45′ Blomme Korneel ).

Doelpunt : Vandewege Gertjan. 

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *