Club Roeselare – K.SV Jabbeke 2-5

Club Roeselare – K.SV Jabbeke 2-5

12/10/2020 0 Club

Wat een dramatisch slechte eerste helft van Club . De bezoekers konden hun ogen niet geloven , ze mochten doen wat ze wilden er werd hun toch niets in de weg gelegd .

Geen samenspel , weinig beweging , gelatenheid , te kort komen in de duels , gepakt worden op snelheid , we zagen het allemaal van de thuisploeg . Het was duidelijk dat sommige spelers het 2e provinciale-niveau (nog) niet aankunnen. Een 0-3 ruststand was dan ook het logische gevolg.

Tot ieders verbazing kwam Club met dezelfde 11 aan de aftrap van de 2e helft . Een sprankeltje hoop kwam er na 3 min. toen Vandewege Gertjan knap voor zijn man kwam om, de strakke voorzet van Claerhout Davignio , binnen te tikken (1-3) maar amper 5′ later was die hoop alweer weg toen Jabbeke de 1-4 scoorde. Club kon nog milderen via Mihoubi Riwan op voorzet van Leroy Simon ( 2-4) maar de bezoekers legden de eindstand vast in de 74e min. ( 2-5 ).

Kortom een wedstrijd om vlug te vergeten en meteen weer met de voetjes op de grond geplaatst . Dit Club is tot grootse dingen in staat als iedereen er 110% voor gaat maar met de mentaliteit van gisteren zijn we maar een middelmatig ploegje waar geen enkele tegenstander schrik van hoeft te hebben. We kijken uit naar een sportieve revanche zaterdag aanstaande op het veld van leider Kortemark om 19u30.

speelden voor Club : Vandenbussche Giovanni , Descheemaeker Kevin , Lingier Andrès , Hélin Arne , Hélin Bram ( 84′ Deseure Lander ) , Deleu Yoran , Vandewege Gertjan , Claerhout Davignio ( 78′ Vandemoortele Sorin ) , Lubaszka Thomas , Leroy Simon en Mihoubi Riwan ( 78′ De Fauw Ayron )

doelpunten : Vandewege Gertjan en Mihoubi Riwan

gele kaarten : Hélin Bram , Leroy Simon en Mihoubi Riwan

topschutterstand :

4  Vandewege Gertjan

3  Leroy Simon

2  Mihoubi Riwan

1  Deleu Yoran en Lubaszka Thomas

assistkoning :

2  Leroy Simon en Mihoubi Riwan

1  Caerhout Davignio , Hélin Arne , Lubaszka Thomas en Vandewege Gertjan

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *