Club Roeselare – K. Zwevegem Sport 2 – 0

06/01/2020 0 Club

De eerste wedstrijd van het jaar en een overwinning kon de bezoekers op een aanzienlijke achterstand plaatsen. Bij verlies naderde Zwevegem tot op 1 puntje van ons.

Club begon wat aarzelend aan de wedstrijd maar nam het overwicht in handen na een kleine 10 minuten spelen. Hélin B. kreeg 2 kansen in 1 minuut tijd, zijn eerste poging strandde op de dwarsligger en zijn vluchtschot werd gered.
Club bleef baas en werd op het halfuur beloond met een doelpunt. Vandeweghe legde knap terug en Vanfleteren kadreerde zijn trap via de bezoekende doelman. (1-0). Club hield alles onder controle de eerste helft maar de score bleef onveranderd. Rust 1-0.

Na de pauze probeerden de bezoekers de bakens te verzetten maar ze hadden niet genoeg power in de ploeg om gelijk te stellen. Ze scoorden wel maar werden terecht teruggefloten wegens buitenspel.
In de 63e min. gaf Vanfleteren dan de genadeslag door een afvallende bal onhoudbaar tegen de netten te jagen. (2-0). De thuisploeg bleef baas maar Deleu, De Deygere en Vandewege konden hun kansen niet verzilveren zodat de eindscore vaststond. (2-0).

Een verdiende zege van Club. Zaterdagavond trekken we naar Avelgem , hopelijk ligt de Kwaremont niet open, en proberen we onze zegereeks verder te zetten.

Speelden voor Club Roeselare : Lemey, Descheemaeker, De Deygere, Muylle, Demeer, Van Dycke (24′ Claerhout), Deckmyn (82′ Baldé), Deleu, Vandewege, Vanfleteren (85′ Fabry) en Hélin B.

Doelpunten : Vanfleteren (2x).

Gele kaarten : Demeer en Vanfleteren.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *