Club Roeselare – KFC Lichtervelde  0 – 0

Club Roeselare – KFC Lichtervelde 0 – 0

24/04/2022 1 Club

Vandaag was voetbal even bijzaak voor Club Roeselare. Alles stond in het teken van het overlijden van ploegafgevaardigde, bestuurslid (zeg maar ‘man doet alles’) Kurt Folie.

Club Roeselare is in diepe rouw.
Zaterdagavond is op 57-jarige leeftijd Kurt Folie na een slepende ziekte overleden. Kurt was in het verleden jeugdtrainer bij de duiveltjes, later ploegafgevaardigde eerste ploeg  en bestuurslid van Club.
Enkele weken geleden kreeg hij van de huidige spelersgroep bij zijn laatste komst op het Rodenbachstadion nog een passende hulde waarbij ze met een spandoek ‘Bedankt Kurtje voor alles’ op het veld kwamen.
Vandaag bleef het opvallend stil rond het Rodenbachstadion voor de match tegen Lichtervelde. Er werd ook één minuut stilte gehouden.
Het bestuur van Club Roeselare wenst de getroffen familie zijn oprechte deelneming aan in deze moeilijke tijden. Wanneer de uitvaartplechtigheid zal doorgaan is nog niet bekend.

Speelden voor Club Roeselare : B. Lemey, K. Descheemaeker, S. De Deygere, A. Hélin, Y. Deleu (87′ K. Blomme), A. Muylle, K. Khaouiry (69′ T. Lubaszka), S. Vandemoortele, D. Claerhout (78′ M. Sarr), S. Leroy, R. Mihoubi.

1 reactie op “Club Roeselare – KFC Lichtervelde 0 – 0

  • Mestdagh Geert
    25/04/2022
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *