Club Roeselare – KSK Snaaskerke 4 – 1

Club Roeselare – KSK Snaaskerke 4 – 1

27/09/2021 1 Club

Als co-leider ontvingen we Snaaskerke en door het puntenverlies van onze medeleider konden we mits een zege alleen leider worden.

De eerste helft was evenwichtig met vooral veel middenveldspel en weinig kansen. Club raakte moeilijk in zijn ritme van de voorbije weken en het was wachten tot halverwege de eerste helft op een eerste treffer. Die kwam van de voet van Hélin B. die een vrije trap magistraal binnen knalde. ( 1-0 ). Maar 5 min. later konden de bezoekers al gelijkstellen. (1-1). De mooiste kans kwam nog van Leroy maar die kon zijn poging niet voorbij de doelman plaatsen. Ruststand 1-1.

Na rust nam Club duidelijk de bovenhand en in de 51ste min. stuurde Mihoubi met een slim doorsteekpasje Claerhout het straatje in en die werkte beheerst af. ( 2-1).
Tien minuten later was Claerhout opnieuw betrokken bij een doelpunt toen diens hoekschop door De Deygere binnengekopt werd ( 3-1 ). Snaaskerke probeerde wel maar dit gaf ruimte aan de thuisploeg om op de counter verder gevaar te creëren. Een aanval via Mihoubi en Claerhout leverde geen succes op maar in de 73e minuut demonstreerde Leroy nogmaals zijn traptechniek door de 4-1 eindstand op het bord te schilderen. 

Een tweede thuisoverwinning  die ons alleen op kop in de rangschikking brengt, volgende weekend wacht ons een zware verplaatsing naar Veurne.
Afspraak op zaterdagavond om 19u30.

Speelden voor Club : Lemey Bram , Descheemaeker Kevin , De Deygere Sander , Hélin Bram , Deleu Yoran , Lubaszka Thomas ( 82′ Khaouiry Karim ) , Muylle Ashley , Vandemoortele Sorin , Claerhout Davignio , Leroy Simon ( 74′ Sarr Mouhamed ) en Mihoubi Riwan.

Doelpunten : Hélin Bram , Claerhout Davignio , De Deygere Sander en Leroy Simon.
Gele kaarten : Leroy Simon en Lubaszka Thomas.

Doelschutters : 2 De Deygere Sander en Leroy Simon, 1  Claerhout Davignio , Deleu Yoran , Hélin Bram , Khaouiry Karim , Lubaszka Thomas , Mihoubi Riwan en Vandewege Gertjan.

Assistkoning :
4  Claerhout Davignio.
1  Hélin Arne , Hélin Bram en Mihoubi Riwan.

1 reactie op “Club Roeselare – KSK Snaaskerke 4 – 1

  • Jean-Marie Vanhaelewyn
    27/09/2021
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *