Club Roeselare – KSV Loppem   3 – 0

Club Roeselare – KSV Loppem 3 – 0

14/09/2020 0 Club

De eerste competitiewedstrijd vond plaats onder een stralend zonnetje waardoor het publiek talrijk aanwezig was.
En de thuisploeg had er duidelijk zin in want de eerste helft was bijna helemaal wit-zwart gekleurd.
Sluipschutter Vandewege Gertjan opende de score na een dikke 10min. toen hij zijn voorzet over een grabbelende doelman zag binnenwaaien. (1-0). Een drietal minuten later hield de dwarsligger hem van zijn tweede treffer.
Club domineerde de wedstrijd en op het halfuur kon Leroy Simon beheerst binnentrappen op een voorzet van Mihoubi Riwan. ( 2-0).
Maar de beauty van de wedstrijd volgde in min. 34 , Leroy Simon kreeg de bal, met zijn rug naar doel, toegespeeld van Mihoubi Riwan en na een perfect uitgevoerde ” Zidanneke ” krulde hij de bal magistraal in de verste hoek. (3-0). Een doelpunt die zelfs op het hoogste niveau in aanmerking zou komen voor doelpunt van het jaar.
Vandewege Gertjan devieerde nog een bal die de deklat likte maar de score bleef 3-0.

Na de pauze controleerde Club moeiteloos de wedstrijd en de stormvogels  uit Loppem vonden geen openingen in de thuisdefensie.
Eenmaal moest Vandenbussche Giovanni gepast uitkomen maar hij vrijwaarde zijn netten.
Leroy Simon had nog zijn derde aan de voet maar de paal besliste dat het welletjes was geweest en dat we nog wat doelpunten moesten sparen voor de volgende wedstrijden.

Een perfecte start van de competitie voor ons ‘Clubke’.
We weten wel dat 1 zwaluw de lente nog niet maakt maar laat ons nu genieten van het feit dat we, dankzij ons doelsaldo, helemaal bovenaan de rangschikking prijken. Hopelijk krijgen we dit beeld nog dikwijls voor ons netvlies want deze groep heeft echt wel de mogelijkheden om het de tegenstander knap lastig te maken.

Volgende zaterdag mogen we op bezoek naar het Beernem van Verduyn Kenny dat op de openingsspeeldag op het veld van leermeester Cappelle Jo, tegenwoordig aan de slag bij Varsenare, ging winnen met 0-1.
Indien we daar enig puntengewin kunnen versieren kunnen we spreken van een geslaagde start .

Speelden voor Club : Vandenbussche Giovanni , Descheemaeker Kevin , De Deygere Sander , Hélin Arne , Hélin Bram , Deleu Yoran , Vandewege Gertjan ( 89′ Lingier Andrés ) , Claerhout Davigno ( 87′ Vandemoortele Sorin ) , Lubaszka Thomas , Leroy Simon ( 77′ Deseure Lander ) en Mihoubi Riwan.

Doelpunten : Vandewege Gertjan en Leroy Simon ( 2 )
Doelschuttersstand : Leroy Simon 2, Vandewege Gertjan 1
Assistkoning : Mihoubi Riwan 2

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *