Club Roeselare – KVC Ardooie   3 – 1

Club Roeselare – KVC Ardooie 3 – 1

16/04/2022 0 Club

Club begon zijn inhaal wedstrijd tegen Ardooie op een ongewoon uur (20u45) en moest het doen zonder K. Descheemaeker, T. Lubaszka, S. Leroy en G. Vandewege. De laatste drie toch samen goed voor 26 doelpunten samen in de competitie.

De eerste helft kan kort samengevat worden met twee meldingen die beiden leiden tot de beide doelpunten in de eerste helft.
Ardooie kwam op voorsprong toen M. Verlinde de weg naar het doel vond na vrijschop van Ardooie. (0-1 in de 21′).
Club ging nadien naarstig op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook net voor rust toen Y. Deleu een hoekschop binnen kopte van B. Hélin. (1-1 in de 42′).

In de tweede helft een meer gedreven Club dan in de eerste helft en dat leverde al vlug een tweede treffer op voor Club. M. Sarr zette zich goed door op links en zag zijn hard grond scherend schot via de onderkant van de paal en via de rug van doelman S. Denys in doel verdwijnen. (2-1 in de 51′).
Ardooie ging wel op zoek naar de gelijkmaker en daar maakte Club handig gebruik van om de tegenaanval te spelen.
In de 66′ minuut leverde dat dan ook de 3-1 op. Via een paar tussenstations kwam de bal bij D. Claerhout terecht, hij ging door op rechts en zijn goede voorzet werd makkelijk binnengetikt door R. Mihoubi. Hij scoorde hiermee dan ook zijn tiende treffer van het seizoen!!
Club kwam niet echt meer in de problemen en speelde de wedstrijd dan ook op een volwassen manier uit.

Met nog twee wedstrijden te spelen in de competitie behoudt Club zijn kansen nog voor een eventuele eindronde.
Op naar volgende week zondag 24 april 2022, dan speelt Club om 15u zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen KFC Lichtervelde.

Speelden voor Club Roeselare : B. Lemey, S. De Deygere, A. Hélin, B. Hélin (78′ S. Vandemoortele), Y. Deleu, A. Muylle, K. Khaouiry (88′ G. Vandierendonck), D. Claerhout (90′ J. Vandamme), B. Korneel, M. Sarr en R. Mihoubi (88′ R. Dumortier).

Doelpunten Club Roeselare : Y. Deleu, M. Sarr en R. Mihoubi.

Gele kaart : B. Hélin.
Topschutter : 14 Vandewege Gertjan ; 10 Mihoubi Riwan ; 9 Leroy Simon ; 7 Claerhout Davignio ; 6 Deleu Yoran ; 4 De Deygere Sander ; 3 Lubaska Thomas, Hélin Bram en Sarr Mouhamed ; 1 Khaouiry Karim, Vandemoortele Sorin + (3 own-goals).

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *