Club Roeselare – KVC Deerlijk Sport 0 – 1

Club Roeselare – KVC Deerlijk Sport 0 – 1

13/10/2019 4 Club

Waren we vorige week nog lyrisch en konden de superlatieven niet op na de knalprestatie op het veld van Dottignies, dan kunnen we ons deze week te goed doen aan de negatieve verslaggeving rond onze wedstrijd tegen Deerlijk. De spelers bakten er, op één na, werkelijk niets van in deze thuiswedstrijd. Was het overmoed? voldaanheid? Laat het ons gewoon een off-day noemen na de knappe geleverde prestaties vorige weken.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. We benoemen eerst de kansen van Club Roeselare . ziezo dit waren ze. En die ene speler die niet ontgoochelde, doelman Vandenbussche, zorgde er met twee super reddingen voor dat we met een 0-0 stand konden gaan rusten.

Na de pauze, wellicht gekruid met een donderspeech van onze coach, kwam Club scherp uit de kleedkamer. Na 2 minuten, voorzet Baldé maar Vanfleteren kon net niet deviëren en 60 sec later zag  Vanfleteren zijn trap mooi gered door de bezoekende doelman.
Scoren lukte niet en Club zakte weer weg zodat Deerlijk in de 57′ de 0-1 kon scoren.
De bezoekers verdedigden hun voorsprong op een potige manier, en een eerste speler mocht gaan douchen na 63 minuten, na een slag richting Deleu, op aangeven van de lijnrechter. Tegen 10 man lukte het nog niet voor Club, en toen op min 75 een tweede speler van Deerlijk de aftocht mocht blazen na dubbel geel, verwachtten we toch een offensief tegen een onthoofd Deerlijk.
Die kwam er wel , maar meestal met lange ballen die moeiteloos door de Deerlijkse verdediging werden gekeerd. Het bleef een tumultueuze bedoening, met nog een rode kaart voor hun keepertrainer na herhaaldelijk commentaar op de leiding. Maar aan de score veranderde er niets meer, zodat de bezoekers met 9 man hun verdiende overwinning konden vieren.

Het zou kort door de bocht zijn moesten we deze mindere prestatie de bovenhand laten nemen van al het goede dat we al zagen van onze Clubboys,  maar we mogen toch volgende week zondag op bezoek bij Beveren-Leie een knalprestatie verwachten om aan te tonen dat deze nederlaag enkel een “accident de parcours” was.
Jammer dat we zo de bonus, opgebouwd na de overwinning in Dottenijs, zomaar te grabbel gooien en we zo terugvallen naar een gedeelde 4e plaats.

Speelden voor Club : Vandenbussche , Descheemaeker (66′ Hélin B.), De Deygere, Muylle, Hélin A., Van Dycke, Deckmyn, Deleu, Fabry (45′ Baldé), Vanfleteren en Claerhout (79′ Bekaert).

4 reactie op “Club Roeselare – KVC Deerlijk Sport 0 – 1

 • Ost Ivan
  14/10/2019
  Beantwoorden
 • jeanmarie
  14/10/2019
  Beantwoorden
 • Descheemaeker Nic
  14/10/2019
  Beantwoorden
 • Patrick Saelen
  16/10/2019
  Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *