Club Roeselare – KVK Avelgem 4-1

Club Roeselare – KVK Avelgem 4-1

15/09/2019 2 Club

Tweede thuiswedstrijd in een stralend zonnetje en ons Clubke wou graag een bevestiging van de uitstekende tweede helft in Zwevegem. Ze hadden ook iets goed te maken na de bekeruitschakeling tegen derdeprovincialer Hooglede.

Avelgem werd het slachtoffer want Club startte verschroeiend. 3-0 na amper 11 min wedstrijd. Deckmyn opende de score na 60 sec en Deleu kopte op min 5 en min 11 tweemaal raak op hoekschop. De bezoekers wisten niet waar ze het hadden en Club bleef heer en meester de eerste helft maar kon de score niet verder uitdiepen. Vlak voor rust besloot Van Dycke om de bezoekers nog een sprankeltje hoop te geven door de bal op hoekschop in eigen doel te deviëren. (ruststand 3-1).

Na de pauze was de overmacht van Club heel wat beperkter maar ook Avelgem gaf nooit de indruk de wedstrijd nog te kunnen doen kantelen. Bijna halverwege de tweede helft scoorden  ook de bezoekers een own-goal op kopbal van Deleu zodat de wedstrijd naar zijn einde liep met een ruime voorsprong op het bord die niet meer in gevaar kwam. (4-1).

Een knappe zes op negen voor de ploeg van ’t stad en volgende zondag proberen in het zog te blijven van de koplopers op het kunstgrasveld van Heestert.

Speelden voor Club : Vandenbussche, Descheemaeker, De Deygere, Muylle, Hélin A., Van Dycke, Deckmyn, Deleu, Vandewege (72′ Bekaert), Vanfleteren (75′ Fabry) en Baldé (62′ Claerhout).

Doelpunten : Deckmyn, 2 x Deleu, owngoal.

Gele kaart : Vandewege, Deckmyn.

2 reactie op “Club Roeselare – KVK Avelgem 4-1

 • Marcel Sercu
  16/09/2019
  Beantwoorden
  • Eddy Lin
   16/09/2019
   Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *