Club Roeselare – KWS Houthulst 3 – 1

Club Roeselare – KWS Houthulst 3 – 1

25/10/2021 3 Club

Dit weekend stond de topper tussen Club en KWS Houthulst op het programma. Het mooie zonnige weer zorgde alvast voor héél wat publiek.

De match kon voor ons Clubke niet beter beginnen. De eerste aanval was meteen raak, na anderhalve minuut. Davignio bracht strak voor en verdediger Ingelbeen van Houthulst devieerde de bal in eigen doel. Club bleef het eerste kwartier de druk aangeven echter zonder grote kansen. Na goed 20 minuten kon Houthulst zich wat beter in de wedstrijd voetballen zonder echt gevaarlijk te zijn. Grote kansen bleven dan ook uit van beide ploegen.

Na de rust toonde Club zijn voetballend vermogen nog wat meer en nam resoluut de bovenhand.

In minuut 63’ zette Bram zich goed door, speelde Riwan aan die op zijn beurt Thomas bediende en de 2 – 0 kon scoren.  Een groot kwartier later bediende Sander De Deyghere Davignio in de diepte die beheerst de uitgekomen doelman kon lobben 3 – 0 en het feestje kon beginnen. In de laatste minuut van de match kon Houthulst nog milderen met een afstandschot die via de dwarsligger en de rug van onze doelman de eindstand op het bord bracht.

Een collectief sterke prestatie en één van de beste matchen die ons Clubke dit seizoen al op de mat bracht. Deze overwinning zorgt ervoor dat we op 1 punt van leider Kortemark komen en met 16 op 24 kunnen we spreken van een meer dan geslaagde start. Volgende week staat de wedstrijd op zaterdagavond ingepland in en tegen Tielt. Hopelijk kunnen we het goede spel ook zaterdagavond bewonderen met een nieuwe driepunter tot gevolg.

Speelden voor Club Roeslare : Lemey Bram, Descheemaeker Kevin, De Deygere Sander (84′ Leroy Simon), Hélin Arne, Hélin Bram, Lubaszka Thomas, Khauoury Karim, Muylle Ashley, Vandemoortele Sorin, Claerhout Davignio (90′ Dumortier Rüne) en Mihoubi Riwan.

Doelpunten : 2′ (own-goal, Ingelbeen Jakob) 1 – 0, 63′ Lubuszka Thomas 2 – 0, 81′ Claerhout Davignio 3 – 0, 89′ (Verslype Kjell) 3 – 1.
Gele kaart : Vandemoortele Sorin en Mihoubi Riwan.

Assistkoning : 6 Claerhout Davignio, 3 Hélin Bram, 2 Mihoubi Riwan 1 Hélin Arne , Leroy Simon en De Deygere Sander.
Topschutter : 3 Claerhout Davignio 2 De Deygere Sander, Lubaszka Thomas, Mihoubi Riwan en Leroy Simon, 1 Deleu Yoran , Hélin Bram , Khaouiry Karim en Vandewege Gertjan + (2 own goals).

3 reactie op “Club Roeselare – KWS Houthulst 3 – 1

 • Eddy Lin
  25/10/2021
  Beantwoorden
 • Descheemaeker Nic
  25/10/2021
  Beantwoorden
 • Jean-Marie Vanhaelewyn
  26/10/2021
  Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *