Club Roeselare – SK Nieuwkerke 4 – 0

Club Roeselare – SK Nieuwkerke 4 – 0

29/09/2019 2 Club

Het werd al bij al een makkelijke en vlotte overwinning voor Club tegen SK Nieuwkerke, die nochtans voor de aanvang van de wedstrijd op gelijke hoogte stond van Club in het klassement.

Geen superlatieven in ons verslag maar we zagen een goed tot heel goed Club Roeselare bezig tegen een ploeg die de ganse tijd achter de feiten aanliep.
Pech, deklat en soms een puike redding van de bezoekende doelman weerhielden Club om met veel ruimere cijfers de wedstrijd af te sluiten tegen een soms ‘potig’ acterend SK Nieuwkerke. 5 gele en een rode kaart voor hen zijn hier het bewijs van.
We houden het in het verslag bij de doelpunten alleen.
In de 7′ opende Club de score. Deckmyn gooide een verre inworp tot in het centrum van de aanval, die werd met het hoofd verlengd tot bij de alleenstaande Claerhout die de 1-0 zo maar kon binnentikken.

In de tweede helft ging Club naarstig op zoek naar een tweede treffer en die kwam er via een strafschop die feilloos werd omgezet door Vandewege. (2-0). Het sleutelmoment van de wedstrijd ook omwille Debal (SK Nieuwkerke) bij deze fase vooraf de rode kaart verkreeg.
Nog geen tien minuten later kon Vanfleteren de score uitdiepen tot 3-0 en vijf minuten voor het einde kon Deleu de eindstand op het scorebord zetten (4-0) na het mooi afronden van een collectieve aanval van Club.
Thuis doelman Vandenbussche had weinig werk maar liet in de slotminuut toch zien dat we ook over een goed sluitstuk in doel beschikken door een goede vrije trap van SK Nieuwkerke over doel te tippen. Meteen ook de enige noemenswaardige aanval van de bezoekers.

Zo nestelt Club zich bij de top vier van het klassement en kijken we met zijn allen al uit naar volgende zaterdag wanneer we de ‘topper’ spelen uit bij Sporting Dottignies die op de derde plaats prijkt in het klassement.

Speelden voor Club Roeselare : Vandenbussche, Vanfleteren (79′ Demeer), Claerhout (66′ Balde), Descheemaeker, De Deygere, Muylle, Hélin A., Van Dycke, Deckmyn (75′ Bekaert), Deleu, Vandewege.

Doelpunten : Claerhout, Vandewege, Vanfleteren en Deleu.

Gele kaart : Claerhout.

2 reactie op “Club Roeselare – SK Nieuwkerke 4 – 0

 • Ost ivan
  29/09/2019
  Beantwoorden
 • Patrick Saelen
  29/09/2019
  Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *