Club Roeselare – Sparta Heestert   2 – 2

Club Roeselare – Sparta Heestert 2 – 2

20/01/2020 0 Club

Het 2de geklasseerde Heestert was onze tegenstander.

De eerste 5 minuten gaven ze ook de indruk Club onmiddellijk te willen vastzetten en te overklassen, maar de thuisploeg kon het evenwicht herstellen en in de 6e min. kon Deckmyn zowaar de score openen nadat hij een mooie solo succesvol afrondde.(1-0)
Club werd de evenknie van de tegenstander en na 9 min. zag Deleu zijn kopbal gepakt.
Op het kwartier zagen we dan de mooiste aanval, over verschillende pionnen, maar Claerhout plaatste de bal net over doel.
Op min 38 moest De Deygere de score verdubbelen maar onbegrijpelijk kon de bezoekende doelman dat in aller laatste instantie verhinderen.
Net voor rust werd een doelpunt van Claerhout nog terecht afgevlagd wegens buitenspel.
Ondertussen had een bezoekende speler dubbel geel gekregen wegens protest zodat club na een goed halfuur met een man meer stond.
Ook de bezoekende trainer werd met dubbel geel wandelen gestuurd na aanhoudende kritiek op de ref.

Na de pauze bleef Club de betere ploeg maar toch kon Heestert gelijkstellen toen onze doelman zich nogal knullig miskeek op een verre trap vanuit de 2de lijn en de bal in doel dwarrelde. (1-1).
Amper 60 sec. later zag Deleu zijn kopbal opnieuw miraculeus gered door de bezoekende keeper die een begenadigde dag kende.
Op min. 63 kan Vanfleteren met een droge harde knal Club weer op voorsprong zetten. (2-1).
Maar 10 min. later herstelden de bezoekers de achterstand met een mooie trap buiten het bereik van doelman Lemey. (2-2).
Dit werd ook de eindstand.
Club kwam nog het dichtst bij de overwinning toen Deckmyn in het slot nog een reuzekans miste.

Club verdiende zeker de 3 punten maar falen en een uitstekende bezoekende doelman beslisten er anders over. Volgende zondag volgt de verplaatsing naar Nieuwkerke op zoek naar een volgende driepunter.

Speelden voor Club : Lemey, Descheemaeker, De Deygere, Muylle, Demeer (80′ Hélin A.), Van Dycke, Deckmyn (90′ Fabry), Deleu, Vanfleteren, Claerhout (74′ Bekaert) en Hélin B.

Doelpunten : Deckmyn en Vanfleteren.
Gele kaarten : De Deygere en Deckmyn.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *