Club Roeselare – SV Loppem   4 – 1

Club Roeselare – SV Loppem 4 – 1

16/01/2023 0 Club

Een verdiende overwinning van Club tegen een moedig strijdend Loppem.

Club kreeg vooral in de eerste helft weerwerk van de bezoekers en het moest tot in de 20′ wachten om de score te openen. Dat deed Davignio Claerhout toen hij een afgeweerde bal van buiten de grote rechthoek strak langs de grond binnenschoot. (1 – 0).
Loppem kwam in de eerste helft maar één keer gevaarlijk opzetten en onze doelman had een beetje geluk dat bij een geharrewar voor doel de bal via de onderkant van de lat in zijn handen viel.
De tweede bevrijdende treffer voor Club bleef uit voor de rust. (ruststand 1 – 0).

Een nog gretiger Club in de tweede helft leverde heel wat kansen op. Het was Thomas Lubaszka die voor de 2 – 0 zorgde. Hij werd foutief gestuit net buiten de rechthoek en Thomas schilderde zijn vrijschop rechtstreeks in doel. (2 – 0 in de 71′).
Drie minuten later zorgden de bezoekers voor de aansluitingstreffer via Jari Gilliaert (2 – 1 in de 74′) en Club had ook nog even geluk toen een bal tegen de paal hobbelde en opnieuw in de handen van onze doelman terechtkwam.
De ingevallen Jobbe Dekimpe zorgde echter meteen terug voor meer zekerheid door een collectieve aanval af te ronden met een subtiel tikje in doel. (3 – 1 in de 80′).
Lauden Hugelier zorgde voor de kers op de taart bij Club door in de slotminuut de 4 -1 te scoren. (eindstand 4 – 1).

Komende zondag reist Club naar Lissewege.

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Arne Hélin, Lauden Hugelier, Bram Hélin (82′ Kevin Descheemaeker), Yoran Deleu, Thomas Lubaszka (85′ Mo Sarr), Jasper Cafmeyer (75′ Jobbe Dekimpe), Ashley Muylle, Gert Vandierendonck, Davignio Claerhout, Karim Khaouiry.

Doelpunten Club : Davignio Claerhout, Thomas Lubszka, Jobbe Dekimpe en Lauden Hugelier.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *