Club Roeselare – SV Moorslede 2 – 1

Club Roeselare – SV Moorslede 2 – 1

18/11/2019 4 Club

In deze thuiswedstrijd tegen het laatst geklasserde Moorslede moest Club een einde maken aan de reeks nederlagen van de voorbije weken, en dan nog het liefst met een goeie prestatie en gekruid met enkele doelpunten.

Het dient gezegd dat de thuisploeg overtuigend en vol enthousiasme begon aan de wedstrijd. Drie mooie kansen in de eerste 10 min. waarvan Deleu 1 kon verzilveren in min 6 (1-0). Maar daarna was het over met de pret voor het thuispubliek. Club combineerde niet meer vlot en gaf Mooslede te veel ruimte omdat de druk ofwel te laat, ofwel helemaal niet kwam. De bezoekers begonnen in hun kansen te geloven en de thuisploeg was blij dat het met de Arsenalscore op het bord mocht gaan rusten.

Na de pauze was er van verbetering weinig sprake, alhoewel we als excuus de erbarmelijke staat van ons veld kunnen inroepen. De voetballende ploeg is op zo een ‘patattenveld’ altijd in het nadeel, dus hopelijk worden onze smeekbedes eindelijk door het stadsbestuur aanhoort, en kunnen we volgend seizoen op een perfecte grasmat de degens kruisen met onze tegenstanders.
Maar ondanks het veld hadden we toch meer gezonde agressiviteit van ons elftal verwacht. Wat we vreesden werd dan ook werkelijkheid toen Moorslede een kwartier voor affluiten de gelijkmaker binnenschoot, en dit was zeker niet onverdiend (1-1).
Wie een slotoffensief van de thuisploeg verwachtte was eraan voor de moeite want het waren de bezoekers die ons het gevoel gaven de volle buit mee te nemen. Club had echter dame Fortuna deze keer wel eens aan hun zijde toen 3 min. voor het einde een strafschop werd toegekend na duwfout op Hélin A., dit tot grote woede en frustratie van de tegenstander. Vandewege liet echter deze kans niet liggen en scoorde perfect de elfmeter voorbij de piepjonge doelman. (2-1).

Een overwinning zonder glans maar wel 3 belangrijke punten. Volgende week op bezoek bij Geluwe zal uit een ander vaatje moeten getapt worden om iets te rapen maar trainer Cappelle tovert wel iets uit de hoed om het de tegenstander lastig te maken.

Speelden voor Club Roeselare : Vandenbussche, Descheemaeker, De Deygere, Muylle, Hélin A., Demeer ,Hélin B. ( 78′ Bekaert), Van Dycke, Vandewege, Deleu ( 70′ Fabry), Vanfleteren ( 43′ Deckmyn ).

Doelpunten : 6′ Deleu, 87′ Vandewege ( strafschop )
Gele kaarten : Muylle, Van Dycke, Vanfleteren en Fabry

4 reactie op “Club Roeselare – SV Moorslede 2 – 1

 • Hoirelbeke Dirk
  18/11/2019
  Beantwoorden
  • Rik Masil
   18/11/2019
   Beantwoorden
  • Patrick Saelen
   19/11/2019
   Beantwoorden
 • jeanmarie
  18/11/2019
  Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *