Club Roeselare – SV Rumbeke 0 – 2

Club Roeselare – SV Rumbeke 0 – 2

14/04/2019 0 Club

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie kregen we nog een mooie derby voorgeschoteld tegen de buren uit Rumbeke. Het werd een typische eindeseizoenswedstrijd tussen twee teams die niets meer te winnen of te verliezen hadden.


Club was sinds vorige week al zeker van zijn behoud en Rumbeke mag zich opmaken voor de eindronde na hun puike 2e plaats in het eindklassement.
Op het terrein was het enige verschil dat de bezoekers 2 maal kon afwerken en de thuisploeg niet. Een of twee goaltjes hadden we zeker verdiend maar de paal en een attente doelman verhinderden dit.
Na de pauze werd nog , door middel van een applausvervanging, afscheid genomen van 3 spelers die we volgend seizoen niet meer in onze wit-zwarte uitrusting zullen zien verschijnen. De Beir trekt een streep onder zijn carrière, Doelman Dumortier gaat zijn geluk gaan beproeven bij Oostnieuwkerke en Delcroix gaat dichter bij huis gaan sjotten bij Zwevegem Sport.


We wensen hun alle drie nog het beste in hun verdere carriere.
Na de wedstrijd werd het seizoen nog afgesloten tot in de vroege uurtjes. Het ziet er naar uit dat na twee seizoenen degradatiestress we volgend seizoen toch een veel hogere rangschikking mogen ambiëren gezien de inspanningen die Club deed om de ploeg te versterken.


Speelden voor Club Roeselare : Dumortier ( 68′ Vanhecke,), Descheemaeker, Demeer, Muylle, Hélin A., Van Dycke, Vandamme, De Beir(60′ Balint), Deleu, Delcroix(73′ Sarr) en Bekaert.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *