Club Roeselare terug alleen leider na 2-1 winst tegen VVC Beernem

Club Roeselare terug alleen leider na 2-1 winst tegen VVC Beernem

10/10/2021 1 Club

De thuiswedstrijd tegen VC Beernem van dit weekend had wat extra pigment aangezien de hoofdtrainer Kenny Verduyn een aantal jaar terug hulptrainer was op het Rodenbachstadion. Wetende dat we vorig seizoen de competitie openden tegen Beernem en het niet onder de markt hadden was Club Roeselare verwittigd.

De match zelf had weinig om het lijf, het niveau was 2de provinciale onwaardig wegens te traag, héél veel balverlies en slechte passes en dat van beide ploegen.

Het duurde dan ook 33 minuten alvorens we een eerste kans konden noteren. Davignio zette zich goed door op de rechter flank en bracht goed voor. Riwan Mihoubi kon in een 3-tal keer de bal over de doellijn werken.  Het signaal om toch een kleine versnelling hoger te schakelen, want Riwan zette zich een 3-tal minuten na het openingsdoelpunt goed door, maar zijn schot ging net naast. Na 40 minuten kon ook Beernem even de neus aan het venster steken met een afstandschot vanuit de 2de lijn, maar onze doelman bracht redding. Het laatste wapenfeit van de eerste helft en hopend dat de koffie beterschap bracht.

Ook de 2de helft begon zoals de eerst, slap en inspiratieloos. Ook nu moesten we bijna een half uur wachten op een doelpoging. Deze keer was het een diepe bal van Beernem die ons in verlegenheid bracht. Gelukkig voor Club bracht de dwarslat redding. Echter 4 minuten later kon Beernem alsnog gelijk maken. De voorzet werd van dichtbij in doel gewerkt door onze eigen speler Kevin Descheemaeker. Club was echter niet aangeslagen want in minuut 80 kon Karim zich goed doorzetten legde panklaar af voor Riwan, maar die besloot te zwak op de bezoekende doelman om de voorsprong op het bord te plaatsen. 2 minuten later verstuurde Bram Hélin echter een magistrale diepe bal richting Davignio en die schoof de bal beheerst onder de doelman, 2 – 1 en tevens de eindstand.

Volgende week moet Club op bezoek bij SVD Kortemark, één van de ploegen die naar voor geschoven wordt als titelkandidaat. Hopelijk komt Club dan een stuk sterker voor de dag om ook in Kortemark 1 of 3 punten mee naar huis te nemen.

Speelden: Bram Lemey, Kevin Descheemaeker, Sander De Deygere, Ashley Muylle, Arne Hélin, Bram Hélin, Sorin Vandemoortele, Karim Khaouiry (83’Gert Vandierendonck), Davingio Claerhout (83’ Rune Dumortier), Riwam Mihoubi (90’ Andres Lingier), Thomas Lubaska (65’ Jonas D’Halluin).

Gele kaarten: Sander De Deygere.

Scoorden: Riwan Mihoubi, Kevin Descheemaeker (OG), Davignio Claerhout.

Assistkoning : 5 Claerhout Davignio, 3 Hélin Bram, 1 Hélin Arne , Leroy Simon en Mihoubi Riwan.
Topschutter : 2 De Deygere Sander, Claerhout Davignio, Mihoubi Riwan en Leroy Simon, 1 Deleu Yoran , Hélin Bram , Khaouiry Karim , Lubaszka Thomas en Vandewege Gertjan.

1 reactie op “Club Roeselare terug alleen leider na 2-1 winst tegen VVC Beernem

  • Jean-Marie Vanhaelewyn
    11/10/2021
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *