Croky Cup : KV E. Aalter – Club Roeselare 3 – 2

Croky Cup : KV E. Aalter – Club Roeselare 3 – 2

31/07/2022 0 Club

Club Roeselare mag terugblikken op een uitstekende wedstrijd op het veld van Eendracht Aalter, die maar liefst drie reeksen hoger speelt dan ons ‘Clubke’

Eendracht Aalter begon het best aan de wedstrijd en kon de score al openen na goed 10 minuten wedstrijd.
Eens de organisatie van Club wat beter werd kwam Club meer en meer in de wedstrijd.
Toegegeven.. Club kwam op gelijke hoogte op het half uur met wat mazzel. De voorzet van D. Claerhout verdween over de doelman pal in de winkelhaak. (1 – 1).
Kort nadien zoefde een pegel van K. Blomme net over het doel van Aalter en de supporters en Club begonnen er steeds meer in te geloven dat een gelijkspel aan de rust meer dan verdiend zou zijn.
Kort voor rust kreeg Aalter een lichte strafschop en die werd feilloos omgezet (2 – 1, 42′).
Aalter drukte nog even het gaspedaal in en een voorzet vanop links werd door J. Van De Walle binnen gekopt. (3 – 1 , 44′).

Wie dacht dat Aalter de tweede helft over Club heen ging walsen kwam bedrogen uit. De Club spelers streden als leeuwen en hoe verder de tweede helft vorderde hoe meer kansen Club creëerde.
Halfweg kreeg Club de kans om de aansluitingstreffer te scoren via een terechte strafschop. De strafschop van Club raakte echter beide binnenkanten van de paal en kwam terug in het spel in plaats van in het doel.
Tien minuten later scoorde Club dan toch de aansluitingstreffer via B. Hélin, die zijn vrijschop rechtstreeks zag binnengaan. (3 – 2, 70′).
In een slotoffensief scoorde Club dan toch de gelijkmaker, terug een vrijschop op links en deze keer nam K. Descheemaeker deze vrijschop voor zijn rekening. De thuisdoelman pareerde de bal wel maar in de rebound ging de bal toch tegen de netten. De blijdschap bij spelers en supporters werd in de kiem gesmoord omwille het afkeuren van het doelpunt omwille (vermaand?) buitenspel.
De ganse tweede helft kon Aalter slechts één kans tegenover stellen. Na slecht uitspelen van onze doelman redde A. Sabbe zelf op sublieme wijze een Aalters doelpunt.

We mogen trots zijn op Club en ook een dikke pluim voor al de ‘youngsters’ die meededen van de start of invielen tijdens de tweede helft. Een bewijs dat je met inzet en wilskracht samen ook heel wat kan bereiken.

De uitloopronden die de spelers van Aalter na de wedstrijd moesten doen toonden meer aan als een soort van strafrondes, ondanks hun winst tegen Club Roeselare.

Komende woensdag (03 augustus 2022 om 19h00) speelt Club thuis tegen KFC Varsenare in het kader van de Beker van West-Vlaanderen.

Alle supporters op post!!

Speelden voor Club Roeselare : Sabbe Arne, Verheyen Rune, Hélin Bram, Deleu Yoran, Khaouiry Karim, Muylle Ashley, Vandemoortele Sorin, Claerhout Davignio, Blomme Korneel, Tack Djordy, Hugelier Lauden.

Descheemaeker Kevin, Dekimpe Jobbe, Verburgh Lars, Dumortier Rüne en Verhanneman Divaio vielen in tijdens de tweede helft. Lemey Bram bleef op de bank.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *