Eerste Afterwork Cup Club Roeselare was een groot succes.

Eerste Afterwork Cup Club Roeselare was een groot succes.

10/07/2021 1 Club

De Eerste Afterwork Cup Club Roeselare kende een vlekkeloos verloop.
De weergoden waren ons goed gezind en iedereen kon buiten op een corona vrije manier de matchen meespelen, supporteren en bewonderen.

9 ploegen streden voor de eerste Afterwork Cup trofee. Via 4 wedstrijden kon men bepalen voor welke finaleplaats ze uiteindelijk moesten spelen.
De finale wedstrijd werd gespeeld tussen Garage De Prêtre en Los Blancos. Het werd een spannende wedstrijd tot de laatste minuut die werd gewonnen door Los Blancos met 2-1 en meteen ook de eerste winnaar zijn van de Afterwork Cup Club Roeselare.
Van harte gefeliciteerd!!
Jovatech eindigde op de 9de plaats, Flanders Color op de 8ste plaats, De Harryshotters op de 7de plaats, Dagmaat op de 6de plaats, Rumba’tjes 2.0 op de 5de plaats, Natco op de 4de plaats, Kantoor Volcke-Hoornaert op de 3de plaats en Garage De Prêtre op de 2de plaats.

Naast het terrein werd er ook volop gestreden voor de ‘zuipbeker‘ en die werd glansrijk gewonnen door Garage De Prëtre.

We willen naast alle ploegen, die we bedanken voor hun sportiviteit, ook de scheidsrechters Jimmy, Gregory, Frank, Ryan en Peter uitermate bedanken voor het fluiten van de wedstrijden.
Als laatste wil Club Roeselare iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan dit welslagen van dit eerste Afterwork Cup Club Roeselare.

1 reactie op “Eerste Afterwork Cup Club Roeselare was een groot succes.

  • Patrick Saelen
    14/07/2021
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *