FC Veldegem – Club Roeselare 1 – 1

FC Veldegem – Club Roeselare 1 – 1

06/04/2019 0 Club

Eindelijk is het ook mathematisch een zekerheid en kan alle stress opgeborgen worden tot volgend seizoen na het gelijkspel in Veldegem.
Club wou de tegenstander onmiddellijk zijn intenties  duidelijk maken en dat resulteerde in 2 mooie kansen in de eerste 120 seconden van de partij. Ook veldegem had zin in een aardig partijtje voetbal en zo kregen we een mooi op en neer gaand spelbeeld. Deleu kopte op de dwarsligger en ook de thuisploeg versierde enkele kansjes maar toch kwam Club op voorsprong toen Claerhoudt goed druk zette op de doelman en hij zo de bal kon ontfutselen en simpel binnentikken.0-1.


Veldegem zocht de gelijkmaker en kreeg die ook toen een denkbeeldige hands van Muylle in een strafschop resulteerde in min 42. (rust 1-1).In de eerste helft hadden beide ploegen zich al geërgerd aan de “Men in black” maar die voerde zijn mislukte one-man-show pas helemaal uit in de tweede helft. Het is verstaanbaar dat het niet makkelijk is om zonder assistenten te leiden ,maar in deze toch wel faire wedstrijd die eigenlijk geen enkele gele kaart verdiende , vond hij het toch nodig om van elke ploeg een speler van het veld te sturen met dubbel geel.
Voetballen werd bijkomstig en iedereen verlangde achter het eindsignaal. Het verhoopte punt der redding was binnen zodat Club een feestje kon opstarten die pas in de ochtenstond eindigde.


Zondag eindigt voor Club de competitie met een derby tegen Rumbeke en na de wedstrijd is er de mogelijkheid om de ontknoping van Paris-Roubaix te volgen op groot scherm in de kantine. Om 18u kan ook de wedstrijd Rac. Genk-Club Brugge gevolgd worden en vanaf 19u is er dan voor iedereen die dit wil een lekkere BBQ (chateaubriand, scampibrochette, worst en beenham met) aan 25,00/pers. Vooraf inschrijven wel verplicht via Folie Kurt (0496 99 16 59 of kurtfolie@telenet.be) tegen donderdagavond 11/04.


Speelden voor Club Roeselare : Vanhecke, Descheemaeker, Demeer, Muylle, Hélin A., Van Dycke, Bekaert (86′ De Beir), Deleu, Delcroix (77′ Vandamme), Claerhout en Baldé.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *