G-voetbal definitief opgestart

G-voetbal definitief opgestart

17/08/2020 2 Club

Vorige zondag is bij Club Roeselare het G-voetbal definitief opgestart met een eerste training, onder leiding van de begeleiders Didier Vanderperre en Diego Van Daele.

Verantwoordelijken Bjorn Grymonprez en Stefaan Bogaerts: “We hadden gehoopt om te kunnen starten met een tiental spelers. In  een mum van tijd zaten we reeds aan dat aantal. Het waren bijna allemaal jongens met ervaring bij Mandel United of de buren van Essevee vroeger. Erna viel de werking een beetje stil door de corona, maar sinds zondag zijn we nu toch ‘echt’ gestart op het veld. In totaal zijn er al 14 ingeschreven, begin september komen er al minstens twee bij. Daarmee zetten we zeker nog geen halt op de inschrijvingen. Iedereen die belangstelling toont kan deze opvragen via gsport@clubroeselare.be   Het is de bedoeling dat we in ons eerste jaar vooral gaan toeleggen op elkaar beter leren kennen en trainen om dan vanaf volgend seizoen echt in competitie te gaan bij Recreas. Ondertussen krijgen we ook materiele hulp van de serviceclub ‘De Ronde Tafel’. Daarnaast hebben zich nog enkele sponsors aangeboden zodat we het lidgeld voor onze leden bijzonder schappelijk kunnen houden. Ook het stadsbestuur mogen we zeker niet vergeten want zij zorgden voor extra omgevingswerken aan het vernieuwde Rodenbachstadion zodat zelfs mindervaliden vlot tot aan het voetbalterrein kunnen komen.”

Wie de G-voetbalploeg van Club Roeselare eens aan het werk wil zien is elke zondag vanaf 9.30 uur welkom op het Rodenbachstadion.

2 reactie op “G-voetbal definitief opgestart

  • Stefaan
    17/08/2020
    Beantwoorden
  • Jonas neyt
    18/08/2020
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *