Geen 17de Club’s indoortornooi

Geen 17de Club’s indoortornooi

10/11/2020 0 Club, Jeugd

Na rijp beraad tussen hoofd- en jeugdbestuur van Club Roeselare werd beslist om de komende indoortornooien in december en begin januari voor duiveltjes en preminiemen uit te stellen tot volgend jaar.
“Het is heel spijtig maar onze zeventiende editie van Club’s indoortornooi zal niet doorgaan gezien de coronapandemie”, opent jeugdvoorzitter Stefaan Bogaerts. “We verwachten dat de cijfers wel al zullen gezakt zijn maar de maatregelen inzake organisatie nog even streng zal zijn. Dat betekent zeker indoor  zonder kleedkamers en douchen, een maximum bezetting in de zaal en mogelijks publiek moeten weigeren aan de ingang en daarnaast ook nog eens de kans oplopen om met besmettingen te zitten.”

De komende dagen zullen alle ingeschreven ploegen (in topedities 64 ploegen) gecontacteerd worden door onze tornooiverantwoordelijke Gerdi Degryse. “Hopelijk kunnen we vanaf halfweg januari dan een tweede start nemen met de jeugdcompetitie en dan liefst tot mei of wie weet nog langer. Alles is zeker mogelijk nu we over een kunstgrasveld beschikken.” 

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *