Het jeugdbestuur kijkt vooruit naar het nieuwe seizoen

Het jeugdbestuur kijkt vooruit naar het nieuwe seizoen

03/04/2020 0 Jeugd

De jeugdintroductiedag bij Club Roeselare op 22 april is afgelast door de corona-maatregelen. Doordat op een latere datum wellicht al de werken zullen gestart zijn op het Rodenbachstadion voor een kunstgras, werd beslist dat nieuwe jeugdspelers voor onder- en middenbouw (van u5 tem. U13) zich kunnen melden via jeugd@clubroeselare.be  Spelers die willen overkomen van een andere ploeg dienen dit zeker in de maand april te doen.

Terwijl men bij veel collega-clubs nog altijd zoekt naar vers bloed inzake jeugdtrainers kon TVJO Ashley Muylle reeds zijn staf bekend maken. De jeugd van Club Roeselare zal begeleidt worden door Diego Van Daele, Jan Meseure, Dirk Huyghe, Jonas Vandamme, Alexander Deprez, Jelle Parmentier, Stefaan Ghuillemyn, Jeroen Borrizee en Jean Leeman.

De jeugdtrainingen zullen begin augustus opnieuw starten, op 15 augustus is er de Clubhappening met tornooien voor de benjamins en duiveltjes, en afzonderlijke wedstrijden voor preminiemen (U10-U11-U12), miniemen (U13), knapen (U15) en scholieren (U17).

Meer info op jeugd@clubroeselare.be

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *