K E De Haan – Club Roeselare 1 – 3

K E De Haan – Club Roeselare 1 – 3

10/03/2019 0 Club

YES,WE CAN !!

Eindelijk is het ons gelukt om eens met 3 punten huiswaarts te keren op een winderige zondagnamiddag.
In vooroorlogse weersomstandigheden begon de wedstrijd ideaal voor Club, na amper 180 sec liet de thuisdoelman een terugspeelbal onder zijn voet doorglippen en de 0-1 was een feit. Gelukkig dat de thuisploeg wat hielp want Club was, ondanks het windvoordeel, niet bij machte om De Haan het vuur aan de schenen te leggen. Na een hagelbuipauze van een kleine 5 min was er nog geen beterschap. Sommige spelers acteerden gewoon de eerste helft onder hun niveau en het was de thuisploeg die kon gelijkstellen nadat een speler na inworp zomaar 3 man in de wind kon zetten en genadeloos uithalen (ruststand 1-1).

De eerste 15 min van de tweede helft nam De Haan het heft in handen en er was een uitmuntende Vanhecke nodig om hun tot 3-maal toe het scoren te beletten.Maar daarna kantelde de wedstrijd en begon Club de wet te dicteren ,er volgden enkele vlotte combinatieaanvallen en Deleu bracht ons terug op voorsprong met nog een klein kwartiertje te spelen.Trainer Cappelle bracht Vandamme in plaats van een leeggestreden Bekaert en dat bleek een gouden wissel.Op het ogenblik dat de thuisploeg eraan dacht een slotoffensief te starten, zette Baldé met een gemeten breedtepass Vandamme op weg naar doel en die werkte ijzig kalm af naast de hopeloos grabbelende keeper (1-3).

Een al bij al terechte overwinning die eerste achtervolger Oudenburg op 5 punten houdt en wie weet kan Club met een “over mijn lijk”mentaliteit iets rapen komende zondag op bezoek bij de fiere leiders uit Varsenare.

Speelden voor Club: Vanhecke, Descheemaeker, Demeer, Muylle, Hélin A.,Claerhout (89′ Sarr), Bekaert (78′ Vandamme), Deleu, Hélin B., Baldé en Vervaecke (46′ Van Dycke).

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *