K.FC Lissewege – Club Roeselare 2 – 2

K.FC Lissewege – Club Roeselare 2 – 2

23/01/2023 0 Club

Beide ploegen konden niet tevreden zijn met dit ene punt en dat nodigde ook tot de nodige frustratie op het einde van de wedstrijd zodat de scheidsrechter aan beide kanten nog terechte en onterechte gele kaarten moest tonen.

Op een heel moeilijk bespeelbaar veld was het moeilijk spelen voor Club die technisch wel de betere was van beide ploegen, Lissewege hanteerde meer de lange bal en dat loonde ook tot de 1 – 0 op het halfuur.
Een lange bal kwam op links en de voorzet van Lissewege kon ook veel te gemakkelijk ingekopt worden door de Lissewege spits Redgy Sypré. (1 – 0 in de 30′).
Kort voor de rust bracht onze doelman Arne Sabbe de redding van de wedstrijd toen hij een hard laag schot van Mane Kaca redde, ook met behulp van de paal.
Club was in de eerste helft wel meer aan de bal maar tot uitgelezen kansen leidde dit niet. (rust 1 – 0).

De tweede helft begon goed voor Lissewege toen Arne Sabbe (die volgens de Club aanhang wel correct uitkwam) een poging pareerde van de thuisploeg. De ref wees echter naar de stip en Dieter Maenhout zette de strafschop feilloos om. (2 – 0 in de 50′).
Maar Club toonde weerbaarheid. Sander De Deygere kwam in de ploeg voor Karim Khaouiry en speelde in de spits.
Club speelde nu ook af en toe met de lange bal en dat leverde soms paniek bij de thuis verdediging omwille Sander vooraan de meeste kopduels won.
Club kon langszij komen via een voorzet van Davignio Claerhout, de Lissewege doelman verkeek zich op de bal, kwam onnodig uit zijn doel en Yoran Deleu kon de bal in het lege doel deviëren via een kopbal. (2 – 1 in de 60′).
Club ging gretig op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er al in de 66′ toen Davignio Claerhout vanop rechts voorzette en deze keer zowel de thuisdoelman als thuisverdediger beiden onder de bal doorgingen en de goed mee gevolgde Jasper Cafmeyer makkelijk de 2 – 2 kon binnentikken. (2 – 2).
Club ging nog gretig op zoek naar de overwinning maar die kwam er niet meer. (eindstand 2 – 2).

Komende zondag ontvangt Club de mensen uit Houthulst.

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Arne Hélin, Lauden Hugelier, Bram Hélin, Yoran Deleu, Thomas Lubaszka (73′ Jobbe Dekimpe), Jasper Cafmeyer (80′ Kevin Descheemaeker), Ashley Muylle, Gert Vandierendonck, Davignio Claerhout, Karim Khaouiry (56′ Sander De Deygere).

Doelpunten Club Roeselare : 60′ Yoran Deleu en 66′ Jasper Cafmeyer.

Gele kaarten Club : Thomas Lubaszka, Ashley Muylle, Geert Vandierendonck, Kevin Descheemaeker en … Steve Ost.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *