K.FC Varsenare – Club Roeselare 1 – 1

K.FC Varsenare – Club Roeselare 1 – 1

05/09/2021 3 Club

Na een al bij al geslaagde voorbereiding konden we eindelijk na bijna een jaar de competitie aanvatten op het veld van Varsenare.

De thuisploeg begon heel gretig aan de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te zijn maar Club kon na een 20-tal minuten het evenwicht herstellen. De mooiste kans voor Club was voor Deleu net voorbij het halfuur maar diens krachtige kopbal was te centraal op doel om de doelman te verontrusten.
5 minuten later had ook de thuisploeg zijn mooiste kans maar de bal ging, gelukkig voor ons, langs de goede kant van de paal nipt naast. (ruststand 0-0).

Na de gebruikelijke pauze volgde hetzelfde spelbeeld, een felle thuisploeg, maar we konden het evenwicht vlugger herstellen.
Varsenare kreeg veel vrije trappen en hoekschoppen maar echt gevaar leverde dit niet op. Ook Club kreeg enkele mooie kansen , Leroy mikte net naast op counter en iets later kon diezelfde Leroy net niet bij een mooie vrije trap van Hélin Bram. Een kwart uur voor het einde was er een opstootje toen een te gretige Deleu onstuimig doorging tegenover de thuisdoelman en die laatste revancheerde zich met een slag richting onze middenvelder. De ref oordeelde dat geel voor beide betrokkenen voldoende was alhoewel rood, zeker voor de keeper, meer terecht zou zijn.
De wedstrijd leek op een brilscore te zullen eindigen maar in de 86e minuut kon de thuisploeg toch nog scoren. ( 1-0 ).
Amper 120 seconden later kon superspits Vandewege, terecht, nog een puntje uit de brand slepen. ( 1-1 )

Een mooi gelijkspel tegen een moeilijk te bekampen tegenstander is een hoopgevend resultaat en wie weet kunnen we daar volgende week zondag een eerste overwinning aan toevoegen in onze thuiswedstrijd tegen Kanegem .
Opvallend was ook de talrijke aanwezigheid van Clubsupporters, sommigen hadden zelfs de verplaatsing met de bus gemaakt. Het belooft een prima sfeertje te worden volgende wedstrijd mede door het feit dat we eindelijk terug onze beroemde en beruchte VIP-etentjes mogen organiseren.
Wie volgende zondag de voetjes onder tafel wil schuiven en ook wil genieten van een aangename wedstrijd is nog steeds welkom.

Speelden voor Club : Lemey Bram , Descheemaeker Kevin , De Deygere Sander , Hélin Arne , Claerhout Davignio ( 55′ Mihoubi Riwan ) , Hélin Bram ( 71′ Vandemoortele Sorin ) , Deleu Yoran , Vandewege Gertjan , Khaouiry Karim ( 55′ Lubaszka Thomas ) , Muylle Ashley en Leroy Simon.

Doelpunt : Vandewege Gertjan.

Gele kaarten : Claerhout Davignio , De Deygere Sander en Deleu Yoran.

3 reactie op “K.FC Varsenare – Club Roeselare 1 – 1

 • Jean-Marie Vanhaelewyn
  05/09/2021
  Beantwoorden
 • Saelen Patrick
  05/09/2021
  Beantwoorden
 • Gratienne Degrande
  05/09/2021
  Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *