KFC Moen – Club Roeselare 2 – 1

KFC Moen – Club Roeselare 2 – 1

11/11/2019 3 Club

In een prachtig herfstzonnetje mochten we de wei in tegen Moen die net boven ons in het klassement stond.

Na de 0 op 12 was nieuw puntenverlies geen optie en onze Clubspelers begonnen heel gretig tegen de plaatselijke tegenstanders. Moen is een aardig team met enkele rappe spelers in de omschakeling en we zagen een hoogstaande en aangename wedstrijd.
Maar na het kwartier kreeg Club een zware opdoffer toen Fabry na een tackle met rood van het veld gestuurd werd. Nog 75 min. met tien man tegen een fysiek sterke opponent was geen hoopgevend vooruitzicht maar Club streed moedig verder en hield gelijke tred . Het kreeg zelfs de beste kansen bij elkaar gevoetbald en kende pech toen Vandewege oog in oog met de doelman zijn enorme kans op voorzet van Vanfleteren niet kon verzilveren. Enkele minuten voor rust keurde de scheids na (vermeend) buitenspel een heerlijk kopbaldoelpunt van De Deygere af. Op slag van rust kon de thuisploeg wel scoren op counter. (1-0). In de blessuretijd werd een krachtige kopbal van Vanfleteren nog weggezweefd van onder de dwarsligger.

Club vatte de tweede helft uiterst geconcentreerd aan en na 8 min. werd Vanfleteren diep gestuurd door Deleu en eerstgenoemde lobde enig mooi met buitenkant rechts over een (te) ver uitgekomen thuisdoelman. (1-1). Maar die gelijke stand werd in minuut 60 van het scorebord gewist toen de thuisploeg hun score verdubbelde (2-1).
Club was echter moegestreden en kon niet meer terugslaan, ook niet toen de thuisploeg tot 10 man herleid werd na dubbel geel.

Opnieuw een opdoffer voor ons Clubke dat streed voor wat het waard was en meer verdiende.
0 op 15 is echter de nuchtere realiteit en volgende week thuis tegen hekkensluiter Moorslede uithalen is meer dan een must. 

Speelden voor Club : Vandenbussche, Descheemaeker, De Deygere, Muylle, Hélin A. (78′ Bekaert), Demeer, Hélin B. (75′ Claerhout) , Fabry, Vandewege (66′ Van Dycke), Deleu en Vanfleteren.

Gele kaarten : Vandewege 55′ , Bekaert 88′.
Rode kaart : Fabry 16′.

Doelpunt : Vanfleteren 53′.

3 reactie op “KFC Moen – Club Roeselare 2 – 1

 • Hoirelbeke Dirk
  11/11/2019
  Beantwoorden
  • Patrick Saelen
   12/11/2019
   Beantwoorden
 • Ronny
  11/11/2019
  Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *