KFC Varsenare – Club Roeselare 4 – 0

KFC Varsenare – Club Roeselare 4 – 0

17/03/2019 0 Club

Club moest tegen de leiders uit Varsenare de wet van de sterkste ondergaan. Nochtans had trainer Cappelle zijn vertimmerde  manschappen duidelijke instructies meegegeven en probeerde club de tegenstander het voetbal te beletten met man en macht.Maar dikwijls wordt de sterkste ploeg dan nog de hand boven het hoofd gehouden door de ref. Zo mocht Kindt zomaar van het veld getrapt worden zonder dat er ook maar een fout gefloten werd, laat staan dat er een kaart getrokken werd. Enkele minuten later kon de thuisploeg dan ook scoren via hoekschop.Dat de bal zeker een halve meter buiten het kwartcirkeltje lag werd ook zomaar flagrant genegeerd door door het leidinggevende trio.In blessuretijd van de eerste helft kwamen de dubbele cijfers op het bord na een mooie individuele beweging . rust (2-0)

Na de gebruikelijke koffie bleef club zich weren als een duivel in een wijwatervat maar toch kon de thuisploeg nog 2 maal scoren. Een logische nederlaag voor Club maar de schade bleef beperkt daar eerste achtervolger Oudenburg ook punten liet liggen tegen de hekkesluiters uit Middelkerke. Aanstaande Zondag proberen de 3 punten thuis te houden tegen Jabbeke en dat zou een zeer grote stap zijn richting verlengd verblijf in 2e provinciale.
Speelden voor Club: Vanhecke, Van Dycke, Vandamme, Muylle, Hélin A., Deleu, Bekaert, De Beir (69′ Balint), Baldé, Kindt (33′Delcroix) en Claerhout (76′Sarr).

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *