KSK Beveren-Leie – Club Roeselare 2 – 0

KSK Beveren-Leie – Club Roeselare 2 – 0

21/10/2019 1 Club

Een spannende partij tussen 2 ploegen die er vol voor gingen om er een aangenaam spektakel van te maken .

Club dreigde meest op counter terwijl de thuisploeg op stilstaande fases voor dreiging zorgde. De mooiste kans voor Club was toen Deckmijn op de counter voorlangs besloot halfweg de eerste periode en achterin kon de kopbalsterke De Deygere vele Beverense hoekschoppen ontzetten. Een o-o ruststand was dan ook een logisch resultaat.

Men had wel het gevoel dat wie eerst scoorde ook wel eens de winning-ploeg kon zijn . Club startte offensief na de pauze en ze hadden zeker een strafschop verdiend toen Vandewege met twee armen vastgehouden werd in de rechthoek , maar de scheids van dienst berispte de spits wegens schwalbe. Iets later een prima vrije trap van HélinB. maar de kopstoot van De Deygere werd door de thuisdoelman tegen de paal getikt en het leer kaatste recht in zijn handen terug. Een kleine 10 min. later was er geharrewar voor het doel van Vandenbussche maar de bal ging niet tegen de netten.
Op min. 77 was het aan de thuisploeg om staalhard op de paal te besluiten. Maar een kleine tien minuten voor tijd konden ze toch scoren op de counter. (1-0).
De Beverense coach deed nog een wissel 5 min. voor affluiten en nog geen 60 sec. later had die invaller na een knappe solo de score al verdubbeld. Club kon niet meer reageren zodat een tweede opeenvolgende nederlaag onafwendbaar was.

Aanstaande zondag ontvangen we Komen-Waasten als tegenstander , een overwinning is noodzakelijk , als we de kloof met de voorgangers niet te groot willen laten worden. Nu staan we nog mooi in de linker kolom en een zege zou ons zomaar een paar plaatsen hoger laten parkeren in de rangschikking.

Speelden voor Club Roeselare : Vandenbussche, Hélin B , De Deygere, Muylle, Hélin A., Fabry (74′ Descheemaeker), Deckmyn, Deleu, Vandewege, Vanfleteren en Claerhout (67′ Bekaert).

1 reactie op “KSK Beveren-Leie – Club Roeselare 2 – 0

  • Ivan ost
    21/10/2019
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *