KSK Geluwe – Club Roeselare 1 – 1

KSK Geluwe – Club Roeselare 1 – 1

25/11/2019 0 Club

Club begon aarzelend op het veld van Geluwe en kwam na 8 min. op achterstand. (1-0). Halverwege de eerste helft begon Club zijn wil op te dringen en werd het de beter voetballende ploeg. Nadat Deckmyn op de paal had gekopt, op het halfuur, werd in de daaropvolgende fase een strafschopfout begaan op Hélin B. en Vandewege scoorde van op 11 meter de gelijkmaker. (1-1). Club bleef de betere ploeg maar de rust werd bereikt met dezelfde score.

In de tweede helft trokken de bezoekers nog meer het laken naar zich toe. Een kopbal van Deleu op vrije trap van Hélin B. zoefde net naast. De pas ingevallen Baldé kon een schitterende voorzet van Claerhout niet verzilveren. Iets later mocht ook Claerhout alleen op de thuisdoelman afgaan maar laatstgenoemde pareerde met de voeten. Fabry zag zijn schotje afwijken en in de handen van de keeper belanden. Baldé daarna alleen op het doel af en net naast geplaatst terwijl een afleggertje voor Vandewege misschien de betere keuze was geweest. Ook Vandewege kon zijn trap een minuutje later niet kadreren. Het bleef 1-1 wat op zich geen slecht resultaat is maar gezien het geleverde spel verdienden we zeker de volle buit.

Na de mindere wedstrijden van de laatste weken zagen we eindelijk het ” Club ” terug dat we misten. Enorm veel inzet, karakter en loopvermogen zodat, hopelijk, de definitieve kentering ingezet is.

Speelden voor Club Roeselare : Vandenbussche, Descheemaeker, De Deygere, Muylle, Demeer, Van Dycke, Deleu, Vandewege, Claerhout (73′ Fabry), Hélin B. (82′ Hélin A.) en Deckmyn (69′ Baldé).

Scoorde voor Club Roeselare : 31′ Vandewege (strafschop).

Gele kaarten : Van Dycke, Vandewege, Hélin A.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *