KSV Veurne – Club Roeselare  2 – 1

KSV Veurne – Club Roeselare 2 – 1

03/10/2021 0 Club

Een moeilijke uitwedstrijd naar Veurne op een regenachtige zaterdagavond stond op het menu. Ondanks het gure herfstweer waren de Clubsupporters toch weer talrijk aanwezig om hun favoriete ploeg aan te moedigen als fiere leiders.

En de wedstrijd begon weer ideaal voor Clubke, een strakke voorzet van Leroy, in de 4e minuut werd in eigen doel verwerkt door een thuisverdediger. ( 0-1 ).
Maar al snel werd duidelijk dat Veurne niet van plan was om zich zomaar gewonnen te geven. Op het kwartier moest doelman Lemey vol aan de bak om een grond scherende knal vanuit zijn doelvlak te ranselen.
De wedstrijd bleef evenwichtig maar ook beide doelmannen deden hun job voortreffelijk zodat we met een krappe voorsprong de rust in gingen.
Club had wel pech toen sterkhouder Deleu uitviel met een blessure 10 min. voor de rust. ruststand 0-1.

Onmiddellijk na de pauze mocht een thuisaanvaller vanuit minimum anderhalve meter offside toch doorgaan om de gelijkmaker binnen te tikken zodat alles te herbeginnen was ( 1-1 ).
Maar we moeten eerlijkheidshalve toegeven dat de thuisploeg de tweede helft gewoon beter was dan Club. Veurne voetbalde met meer overgave, grinta en beweging en Club had het enorm moeilijk om de bal in eigen ploeg te houden.
Veel kansen had Club niet meer, Vandemoortele zag zijn schot mooi gered, en onze doelman Lemey had veel meer werk op te knappen. Even leek het erop dat Club nog een puntje uit de brand konden slepen maar het al bij al correcte verdict viel in het slot van de wedstrijd toen Veurne na een knappe aanval de winning-goal kon scoren. ( 2-1 ).

Club Roeselare (eventjes?) leider af en aanstaande zondag 10 oktober is het aan onze boys om te bewijzen dat deze nederlaag een “accident de parcours” was.
Tegenstander is Beernem waar ex-Club T2 Verduyn Kenny de plak zwaait. De wedstrijd wordt afgetrapt om 15u. in het Rodenbachstadion maar wie, een aangename wedstrijd en een heerlijk etentje wil combineren is vanaf 12u, na inschrijving uiteraard, welkom op onze bekende footlunch.
Het ganse menu overlopen is hierop onmogelijk maar we kunnen wel verklappen dat er onder andere heerlijk malse chateaubriand wordt geserveerd .

Speelden voor Club : Lemey Bram , Descheemaeker Kevin , De Deygere Sander , Hélin Arne , Leroy Simon ( 87′ Sarr Mouhamed ) , Hélin Bram , Deleu Yoran ( 35′ Vandemoortele Sorin ) , Lubaszka Thomas , Mihoubi Riwan , Muylle Ashley en Claerhout Davignio.

Doelpunt : own-goal.

Gele kaarten : Vandemoortele Sorin , Hélin Arne , Descheemaeker Kevin en Muylle Ashley.

Assistkoning : 4 Claerhout Davignio, 2 Hélin Bram, 1 Hélin Arne , Leroy Simon en Mihoubi Riwan.
Topschutter : 2 De Deygere Sander en Leroy Simon, 1 Claerhout Davignio , Deleu Yoran , Hélin Bram , Khaouiry Karim , Lubaszka Thomas , Mihoubi Riwan en Vandewege Gertjan.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *