KVK Avelgem – Club Roeselare 0 – 1 (strafschoppen 4 – 4).

KVK Avelgem – Club Roeselare 0 – 1 (strafschoppen 4 – 4).

29/07/2019 1 Club

Na een welverdiende en deugddoende vakantie en met amper 2 trainingen in de benen , stond de eerste wedstrijd in het kader van de beker van West-Vlaanderen op het programma. Tegenstander was VK Avelgem, neo 2e provincialer ,na titel in derde en ook reeksgenoot de komende competitie. Beide ploegen misten in de voorbereiding meerdere basisspelers maar toch werd het een aangename wedstrijd met een licht overwicht voor de bezoekers zonder uitgesproken kansen in de eerste 45 min. Bij club stonden 4 nieuwe spelers op het scheidsrechtersblad waarvan er 3 aan de aftrap stonden nl Decru, Vandewege en Vanfleteren. De mooiste kans om de score te openen was voor de thuisploeg die een speler alleen op Vanhecke kon afsturen maar onze goallie verkleinde uitstekend zijn hoek en kon deze kans de nek omwringen. Na rust en 4 wissels zagen we een gelijkopgaand spelbeeld maar langzamerhand had de thuisploeg meer moeite met het tempo van Club en moesten ze meerdere malen foutief ingrijpen. Het was na zo een ingreep dat Vandewege een vrije trap mocht nemen en de goalgetter plaatste de bal enig mooi naast een verbouwereerde doelman in de winkelhaak.(0-1). Dit werd trouwens ook de eindscore al had Club deze zeker nog kunnen uitdiepen. Al bij al een mooie en hoopgevende eerste prestatie en zag men ook al enkele  vlotte combinaties die het beste doen vermoeden voor wat volgen moet.

Volgende zondag vindt de eerste thuiswedstrijd plaats tegen KFC Meulebeke om 17u. Een mooie gelegenheid om onze aanwinsten eens aan het werk te zien.

Speelden voor Club Roeselare : Vanhecke Stef, Vanfleteren Naigell (45′ Vandamme Jonas), Balde Mamadou Billo, Blomme Korneel (45′ Kindt Remi), Descheemaeker Kevin (45′ Sarr Mouhamed), Decru Jan (45′ Hadjou Aymar), Muylle Ashley, Hélin Arne, Claerhout Davignio, Deleu Yoran, Vandewege Gertjan.

Doelpunten : 0-1 (60′ Vandewege Gertjan).
Gele kaarten : Kindt Remi.

1 reactie op “KVK Avelgem – Club Roeselare 0 – 1 (strafschoppen 4 – 4).

  • Patrick Saelen
    29/07/2019
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *