Lekkere pralines

17/01/2020 0 Jeugd

Beste jeugd(spelers), ouders, en sympathisanten van Club Roeselare.

Dit seizoen start de jeugdwerking van Club Roeselare met een nieuw initiatief. Tussen 20 januari 2020 en 28 februari 2020 gaan we over tot de verkoop van doosjes handgemaakte pralines (250 of 500 gram) van chocolatier Denolf uit Torhout. Wie lust ze niet? Echt, ze zijn hemels lekker.

Een reden te meer om ook familie en vrienden hierover aan te spreken. Voor de prijs moet je het alvast niet laten, 8€ voor een doosje van 250 gram, 13€ voor 500 gram.

Er is terug een mooie wedstrijd aan gekoppeld voor de beste verkopers. De winnaar krijgt een waardebon van Sportline, de tweede prijs zijn vier cinematickets en de derde prijs 10 Club drankbonnen.

De inschrijvingsbrieven met het desbetreffende bedrag mag in een gesloten envelop afgegeven worden in de kantine van het Rodenbachstadion bij Sofie of aan je ploegbegeleider tegen uiterlijk 28 februari 2020. Na drie weken komen de bestellingen binnen.

We hopen dat jullie massaal Club Roeselare steunen zodat we toekomstgericht verder kunnen blijven investeren in onze jeugd. We hebben namelijk nog enkele mooie projecten in petto.

Namens de jeugdcel van Club Roeselare.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *