Oefenwedstrijd Club Roeselare – KSK Oostnieuwkerke  1 – 3

Oefenwedstrijd Club Roeselare – KSK Oostnieuwkerke 1 – 3

22/08/2020 0 Club

De eerste vriendenwedstrijd van het nieuwe seizoen was meteen tegen een serieuze tegenstander, namelijk Oostnieuwkerke uit 1ste provinciale.

Alle voorbereidingen werden genomen volgens de covid-19 maatregelen, om deze wedstrijd in veilige omstandigheden te laten doorgaan in een aangenaam zomerweertje.

Club dat de eerste helft 2 debutanten in de zwart-witte uitrusting in de ploeg postte, Lingier Andres en Vandemoortele Sorin, was de evenknie van de bezoekers maar scoren lukte niet.
De bezoekers konden tweemaal de netten doen trillen zodat ze met een 0-2 voorsprong konden pauzeren.
De tweede helft werd aangevat met nieuwkomers De Fauw Ayron , Lubaszka Thomas en Mihoubi Riwan in de ploeg en de clubboys kwamen met andere speelintenties het veld op.
Er werd meteen veel druk op de bal gezet en dat resulteerde in een strafschopfout op Vandewege Gert-Jan die zelf feilloos de 11-meter omzette.
Club bleef domineren maar scoren lukte niet meer.
Vandewege Gert-Jan had nog de mooiste mogelijkheid in min. 75 maar zijn plaatsbal vloog net naast.
De bezoekers legden de eindstand vast een zestal minuten voor affluiten na een ronduit schitterende aanval (1-3).

Een geslaagde opener voor Club Roeselare, onze nieuwe coach Mestdagh Franky kon tevreden zijn met wat onze spelers brachten en we zijn ervan overtuigd dat deze hoopgevende prestatie de volgende dagen en weken een vervolg zal krijgen. Dat we tegen de competitiestart klaar zullen zijn voor een mooie seizoen voor te schotelen aan onze trouwe supporters is een feit.

Speelden voor Club : Vandenbussche Giovanni, Descheemaeker Kevin, De Deygere Sander, Lingier Andrès, Helin Arne, Vandemoortele Sorin, De Fauw Ayron, Deleu Yoran, Vandewege Gertjan, Claerhout Davigno, Blomme Korneel, Hélin Bram, Lubaszka Thomas en Mihoubi Riwan.

Doelpunt : Vandewege Gert-Jan (pen.)

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *