Oefenwedstrijd Sassport Boezinge – Club Roeselare 1 – 0

Oefenwedstrijd Sassport Boezinge – Club Roeselare 1 – 0

21/07/2021 0 Club

Oef, eindelijk terug een wedstrijd voor onze fanion.
Na amper een week trainen waren we te gast bij eerste provincialer Boezinge, dat zich stevig versterkte om aan de top mee te draaien in de aankomende competitie.
Trainer Mestdagh Franky nam bij Club Roeselare een 7-tal jonkies mee uit de beloften kern om ze eens te laten spelen op het hoogste niveau. Het verbaasde dan ook niemand dat de thuisploeg het laken naar zich toetrok, maar Club werd zeker niet weggespeeld en doelman Godderis Mattice verschalken lukte al zeker niet.
Nog te vermelden waard zijn de vervanging van D’halluin Jonas na een groot kwartier, door Blomme Korneel. Eerstgenoemde blesseerde zich en werd uit voorzorg naar de kant gehaald. Ook incasseerde Club zijn eerste gele kaart van het seizoen en die kwam op naam van Hélin Bram net voor rust.
Na de rust posteerde Club 4 nieuwe spelers op het veld, en sommige acteurs die voor de rust nog zoekende waren vonden beter hun draai zodat de partij evenwichtiger werd zonder dat er uitgespeelde kansen te noteren vielen.
In de 70min kreeg de thuisploeg een strafschop zodat ze de 1-0 op het bord konden trappen vanop de elfmeterstip.
Een leuke opener voor Club maar zeker geen waardemeter wegens te veel afwezigen.

Aanstaande Zondag volgt de eerste wedstrijd voor de beker van Vlaanderen, Veurne fungeert als gastheer, een team dat we in de competitie ook 2 keer zullen bekampen. Aftrap om 17u .

Club eerste helft : Godderis Mattice , Descheemaeker Kevin , De Deygere Sander , Persyn Pieter , Hélin Arne , Vandierendonck Gert , Hélin Bram , Sarr Mo , Dumortier Rune , Vandeweghe Gertjan en D’halluin Jonas.

Club tweede helft : Godderis Mattice , Descheemaeker Kevin , De Deygere Sander , Lingier Andres , Hélin Arne , Dumortier Rune , Sarr Mo , Deleu Yoran , Aboubacan Sidy Barry , Blomme Korneel en Degryse Justin.

Gele kaart : Hélin Bram.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *