Ook op de nieuwe website gaan we opnieuw van start met de pronostiek ‘Win een fles champagne’

Ook op de nieuwe website gaan we opnieuw van start met de pronostiek ‘Win een fles champagne’

03/06/2019 0 Club

Zoals al enkele jaren gaan we ook dit jaar van start met de pronostiek ‘Win een fles champagne’. Zoals ieder jaar ook zal bij iedere wedstrijd van de eerste ploeg een pronostiek op de website verschijnen waar je een gok kan doen op de einduitslag en een gebruikelijke schiftingsvraag die kan ingeroepen worden wanneer meerdere mensen de einduitslag juist gokken.
Voor alle duidelijkheid, je kan de ploeg van je hart een winstuitslag, een gelijkspel of een verliesuitslag meegeven. Alleen bij winst schenkt onze Voorzitter Dhr. Wim Dejonckheere een fles champagne.
Bij deze ook een woord van dank aan de Voorzitter Dhr. Wim Dejonckheere voor het schenken van de flessen champagne!!
Bij een gelijkspel of verlies krijgt de winnaar twee gratis toegangstickets voor een thuiswedstrijd van Club Roeselare.

Nog even de reglementen in een notendop :

1.Voorspel de (juiste) uitslag en voeg er meteen aan toe (als schiftingsvraag) in de hoeveelste minuut van de wedstrijd het eerste doelpunt valt (bron ter controle – het scheidsrechterblad).
2.Vul je naam volledig in met voornaam en familienaam (een ‘nickname’ is niet toegestaan).
3.Je kan slechts 1 gok wagen per lid van het gezin, zet er wel iedere keer de volledige naam bij van het gezinslid.
4.Je kan ook een gok wagen voor een persoon die niet over internet beschikt, zet er dan ook zijn volledige naam bij zijn gok.
5.Geschillen of vragen worden door de mensen besproken die de pronostiek bijhouden en beantwoorden deze met de betrokken personen.

Wie op het eind van het seizoen 2019-2020 het meeste aantal juiste uitslagen heeft gegokt wint een abonnement van Club Roeselare voor het daarop volgende voetbalseizoen.Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *