Hierbij alvast een bijzondere dank aan onze huidige partners:

PRIME PARTNERS

PARTNERS

WEBSITE SPONSORS

Beste bezoeker,

Met onze prachtige centrumstad ROESELARE die steeds harder groeit, en mede door de toenemende populariteit van de voetbalsport speelt het maatschappelijk belang van sportclubs een almaar grotere rol. Door onze inplanting in het hartje van centrum Roeselare bieden wij niet de grote infrastructuur zoals onze naburige verenigingen , maar CLUB ROESELARE heeft de laatste jaren zeer hard gewerkt om een structuur op te zetten die ons moet toelaten onze ambities te kunnen verwezenlijken. Niet enkel op sportief vlak willen we goed scoren, maar meer nog onze voortrekkersrol in de vernieuwde jeugdwerking ligt ons na aan het hart.
Dat onze opzet lijkt te slagen bewijst niet enkel de erkenningen die wij van de bond kregen als vrijwilliger-vriendelijkste en meest sociale club, maar ook ons stijgend aantal jeugdspelers ( +200). Bovendien houdt ons 1
ste elftal, met een enkele  eigen jeugdspelers, al vele jaren stand in de 2de provinciale reeks, met de gezonde drang om nog een stap hogerop te zetten.
Om deze ambities te kunnen verwezenlijken moeten wij als vzw kunnen
rekenen op de steun van vele partners. Wij hopen niet enkel op de steun van sympathisanten, maar de opzet van onze vereniging kan tevens een meerwaarde betekenen voor u als lokale ondernemer. Wij willen ons engageren om, via visibiliteit, organisatie en vooral door veel mensen samen te brengen in een ontspannen sfeer, het maximum te halen uit onze samenwerking. Samen kunnen we er voor zorgen dat zowel uw verhaal als dat van onze vereniging een succes wordt.
Wij danken u reeds op voorhand voor uw steun, en hopelijk tot binnenkort in ons Rodenbachstadion.

Benieuwd naar onze partner pakketten? 

Neem vrijblijvend contact voor meer informatie omtrent partnership of sponsoring. of stuur een mailtje naar partners[at]clubroeselare.be

Thierry en Camille helpen je graag verder!

Thierry

Camille