SK Nieuwkerke – Club Roeselare 0 – 2

26/01/2020 1 Club

Een wedstrijd in het idyllische Nieuwkerke, diep verscholen in het heuvelland, stond op het programma en het mag wel eens vernoemd worden dat de clubsupporters weer talrijk aanwezig waren om te genieten van een aangename wedstrijd en de lokale ‘picons’.

Club speelde in de eerste helft bergaf op het kleine terrein en was over de ganse wedstrijd duidelijk de meerdere van de thuisploeg.
Niet dat er veel schwung in de wedstrijd zat, daarvoor werd het spel teveel stilgelegd wegens foutieve ingrepen, maar uitgesproken doelkansen kon de thuisploeg over de volle 90 minuten niet versieren.
Club bepaalde het spelbeeld en in minuut 38′ mocht Vandewege vanop de stip de score openen (0-1).
Deze werd ook behouden tot aan de rust.

Na de koffie hetzelfde spelbeeld maar het werd wachten tot een kwartier voor affluiten voor Club om het laken definitief naar zich toe te trekken.
Alweer Vandewege trapte krachtig overhoeks binnen. (0-2).
Nieuwkerke kon niet meer reageren zodat Club met de volle buit op zak de terugweg mocht aanvatten.

Zaterdagavond zijn we gastheer vaar Dottenijs, een top-3 ploeg, maar in de heenronde speelde ons Club daar hun beste wedstrijd van het seizoen. Laat ons hopen dat we deze prestatie kunnen herhalen om verder op te rukken in het klassement.
Afspraak om 19u30 in het Rodenbachstadion.

Speelden voor Club : Lemey, Descheemaeker, Van Dycke, Muylle, Hélin A., Deleu, Bekaert (69′ Blomme), Claerhout, Vandewege (82′ Decru), Vanfleteren en Hélin B. (88′ Sarr).

Doelpunten : Vandewege (2x).
Gele kaarten : Bekaert en Van Dycke.


1 reactie op “SK Nieuwkerke – Club Roeselare 0 – 2

  • Jean-Marie
    28/01/2020
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *