Sparta Heestert – Club Roeselare 0 – 0

Sparta Heestert – Club Roeselare 0 – 0

23/09/2019 0 Club

Zondagnamiddag was Heestert gastheer voor onze clubploeg, een in gestalte grote ploeg, met een thuisreputatie om u tegen te zeggen en al 4 jaar op rij een eindrondeploeg zonder stijgingsambities.

Trainer Cappelle had zijn team de opdracht gegeven om vooral langs te grond de opbouw te bewerkstelligen maar ook de trainer van de thuisploeg had zijn huiswerk goed gemaakt want iedere keer Vanfleteren aan de bal kwam plakten er onmiddellijk 2 à 3 thuisspelers op zijn huid.
Club had in de aanvangsfase het overwicht maar de thuisploeg mocht de eerste kans van de wedstrijd noteren met een bal op de dwarsligger na 6 min. Op het kwartier lepelde ook Hélin A. een vrije trap tegen de deklat. Het spel bleef op en neer deinen zonder verdere grote kansen in die eerste helft.

In de tweede helft had Deckmyn de eerste grote kans maar de thuis doelman bracht redding en op min 67 moest ook onze doelman Vandenbussche goed plat op een schuiver.
3 min voor affluiten had Club de laatste kans van de wedstrijd maar de brilscore bleef op het bord staan. Al bij al een juiste uitslag op verplaatsing bij een team waar maar weinig tegenstanders de volle buit zullen halen.

Zaterdag neemt Club het thuis op tegen Nieuwkerke om 18u30 en bij winst blijven onze jongens de voeling met de top behouden.

Speelden voor Club : Vandenbussche, Vanfleteren (84′ Demeer), Claerhout (74′ Fabry), Descheemaeker, De Deygere (39′ Balde), Muylle, Hélin A., Van Dycke, Deckmyn, Deleu, Vandewege.

Gele kaarten : Vanfleteren en Deleu.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *