SVD Kortemark – Club Roeselare   2 – 0

SVD Kortemark – Club Roeselare 2 – 0

18/10/2021 0 Club

Vandaag stond er een eerste topper op het programma en dat in en tegen SVD Kortemark. Voor Riwan, Thomas en Simon een blij terugzien met een aantal oude ploeggenoten en met véél goesting om hun kunnen tegen de ex-ploeg nog even te etaleren.

Het was Kortemark die het best begon aan de partij en ons clubke onmiddellijk vast zette. Echter zonder grote kansen binnen het eerste kwartier. Op minuut 20 kreeg Kortemark een hoekschop en was het Schotte die aan de 1ste paal opdook om de bal binnen te koppen. Enkele minuten later moest Bram Lemey een uitstekend schot uit de benedenhoek ranselen. Duidelijk een signaal voor Club om het tempo wat op te voeren en het evenwicht te herstellen zonder grote kansen te forceren.

In de 2de helft teerde Kortemark op zijn voorsprong en liet de bal aan Club om dan bij balverovering snel om te schakelen. Zo geschiedde ook, want in minuut 64’ kon Kortemark de score verdubbelen via een snelle omschakeling. Club bleef echter voetbaltechnisch de betere ploeg, maar vaak stokte het aan de 16 meter.

Een verdiende overwinning voor SVD Kortemark die over een volwassen geheel beschikt. Een ploeg die zijn plaats aan de top van het klassement niet gestolen heeft. We werden niet overklast door de thuisploeg en dat biedt perspectief voor de toekomst.

Dit weekend staat opnieuw een klepper op het programma tegen Woudsport Houthulst. Met eenzelfde mentaliteit en hetzelfde goede voetbal maar iets meer geluk voor doel kan ons clubke de driepunter zeker thuis houden.

Speelden: Bram Lemey, Kevin Descheemaeker (85’ Mo Sarr), Sander De Deyghere, Ashley Muylle, Arne Hélin, Bram Hélin, Sorin Vandemoortele (67’ Karim Khaouiry), Simon Leroy, Davignio Claerhout, Riwan Mihoubi (82’ Jonas D’Halluin) en Thomas Lubaska.

Gele kaarten: Bram Hélin

Gekwesten: Gert-jan Vandewege, Korneel Blomme, Yoran Deleu, Kevin Mpenza.

Assistkoning : 5 Claerhout Davignio, 3 Hélin Bram, 1 Hélin Arne , Leroy Simon en Mihoubi Riwan.
Topschutter : 2 De Deygere Sander, Claerhout Davignio, Mihoubi Riwan en Leroy Simon, 1 Deleu Yoran , Hélin Bram , Khaouiry Karim , Lubaszka Thomas en Vandewege Gertjan.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *