Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles

24/11/2021 0 Club

We kunnen het niet onder stoelen of banken steken, ondertussen kent iedereen wel iemand die in quarantaine zit of zelfs besmet is. Onze overheid en Voetbal Vlaanderen vaardigen steeds nieuwe regels uit. Als vereniging willen wij in die zin onze verantwoordelijkheid nemen en deze regels zo veel mogelijk volgen. Om het besmettingsrisico te beperken werd ondertussen beslist om de footlunch gepland voor aanstaande zondag uit te stellen. Helaas moeten wij 80 mensen ontgoochelen, maar wij kiezen dus voor veiligheid boven alles.

Voorlopig gaan de matchen door en is publiek welkom, buiten gelden de regels zoals uitgevaardigd door Voetbal Vlaanderen, binnen in de kantine gelden de horeca regels. Wij vragen dan ook jullie begrip en medewerking om deze regels nauwgezet te volgen:

Voetballers en begeleiders : mondmaskerplicht rond het veld en in de kleedkamers, kleedkamerbezoek beperkt tot 15 minuten. Op het veld tijdens het sporten mag het mondmasker uit.

In de kantine : CST verplicht, mondmasker mag enkel uit voor het nuttigen van een consummatie ( zittend), RECHTSTAAN IS MONDMASKER AAN ( ook rond het veld en in de tribunes).

Wij hopen dat deze inspanningen bijdragen aan het inperken van de besmetting en we binnenkort weer massaal kunnen samenkomen.

Alvast dank voor jullie begrip.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *