Voorstelling trainers jeugd + afgevaardigden – Ruben Terryn

Voorstelling trainers jeugd + afgevaardigden – Ruben Terryn

30/07/2021 0 Club, Jeugd

“Mijn naam is Ruben Terryn, de nieuwe coach bij de U5-U6. Ik ben afkomstig uit Oostende, 38 jaar oud en sedert een twaalftal jaar woonachtig te Roeselare waar ik toevallig terecht kwam toen ik de liefde van mijn leven volgde. Mijn ganse loopbaan werkte ik bij de spoorwegen maar binnenkort ga ik aan de slag bij de Stad Roeselare.”

“Als jeugdspeler was ik zelf actief bij Union Zandvoorde, Hermes & Hoger Op Oostende en KEG Gistel. Bij de grote jongens beleefde ik nog mooie jaren bij SK Snaaskerke waar ik ook nog jeugdtrainer was bij de U9 om uiteindelijk terug te keren naar Union Zandvoorde waar het voor mij dus allemaal begon op het voetbalveld. Na wat omzwervingen in het liefhebbersvoetbal speel ik nu nog wekelijks een partijtje met de veteranen van KSV Jabbeke.”

“Naast werk en voetbal gaat mijn tijd vooral uit naar mijn 2 kinderen, een lenige ballerina van 7 jaar & een houterige voetballer van 5 die zich afgelopen seizoen ongelooflijk amuseerde bij de U5-U6 van Club Roeselare. Omdat er komend seizoen enkele spelertjes zijn bijgekomen, kriebelde het enorm om samen met trainer Diego de allerkleinsten wekelijks hun voetbalplezier te bezorgen. Eindelijk terug jeugdtrainer, want als opvoeder en voetbalfanaat, vind ik het geweldig om die jonge gastjes hun eerste voetbalstapjes te zien zetten binnen deze prachtige sport. Als kind kwam ik ooit zelf met mijn vader naar een wedstrijd kijken in het Rodenbachstadion, toch een iconisch veld aan de brouwerij. Nu zoveel jaren later kom ik hier dus samen met mijn zoontje opnieuw terecht bij Club. Eigenlijk zou het terug beter zijn als  F.C. Roeselare, voor mij staat die afkorting voor Familie Club! “

“Met veel goesting en ongeduld, kijk ik er naar uit dat onze gastjes zich gaan amuseren, waar ze zich samen goed voelen en zich een uur per week kunnen uitleven met een bal op het veld onder de kerketoren… Tot binnenkort! “

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *