VV Tielt – Club Roeselare  0 – 0

VV Tielt – Club Roeselare 0 – 0

31/10/2021 1 Club

Club begon gretig aan de wedstrijd en wie er reeds was dacht echt dat het een makkelijke klus zou worden om in Tielt de drie punten mee te nemen richting Roeselare.
Niks was minder waar want Tielt nam de gretigheid al vlug over, hanteerde veel lange ballen waarbij onze verdediging steeds meer onder druk kwam te staan.
Op het kwartier mocht onze doelman zich gelukkig prijzen dat de ref slechts geel trok toen hij een doorgebroken spits van Tielt onderuit schoffelde in de 16. Strafschop… de verdienste wel aan Bram die de laag bij de grond getrapte 11meter pareerde.
Tielt bleef de druk opvoeren en Club kon zich enkel nog even laten gelden net voor de rust toen een afstandspegel tegen de kruising aansloeg.

Wie beterschap had verwacht van onze jongen in de tweede helft was er aan voor de moeite. De mannen van Tielt schuwden het harde spel niet en de scheids moest voor hen maar liefst zes gele en een rode kaart tonen.
Club kon zelfs de bovenhand niet meer nemen toen Tielt twintig minuten voor tijd met tien man verder moest spelen.
Alleen een ver schot scheerde nog even naast het doel van de doelman van Tielt terwijl onze doelman nog geregeld moest tussenkomen om de nul op de bord te houden. Eindstand 0 – 0.
Een billijk gelijkspel als gevolg en als de eerlijkheid moet gezegd worden verdienden we zeker niet beter.

Onder het motto ‘thuis winnen en gelijk spelen op verplaatsing speel je kampioen’ trokken we terug richting Roeselare.
We blijven wel mooi op stek 4 staan in de rangschikking en in theorie is periodekampioen nog mogelijk, maar dit hebben we niet meer in eigen handen.
We laden de batterijen terug op voor volgende week zondag waar we het thuis opnemen tegen KSKV Zwevezele.

Speelden voor Club Roeselare : Bram Lemey, Kevin Descheemaeker, Arne Hélin, Bram Hélin, Thomas Lubaszka, Karim Khaouiry, Ashley Muylle, Sorin Vandemoortele, Davignio Claerhout, Simon Leroy, Riwan Mihoubi (87′ Jonas D’Halluin).

Gele kaarten Club : Bram Lemey, Descheemaeker Kevin en Arne Hélin.

Assistkoning : 6 Claerhout Davignio, 3 Hélin Bram, 2 Mihoubi Riwan 1 Hélin Arne , Leroy Simon en De Deygere Sander.
Topschutter : 3 Claerhout Davignio 2 De Deygere Sander, Lubaszka Thomas, Mihoubi Riwan en Leroy Simon, 1 Deleu Yoran , Hélin Bram , Khaouiry Karim en Vandewege Gertjan + (2 own goals).

1 reactie op “VV Tielt – Club Roeselare 0 – 0

  • Jean-Marie Vanhaelewyn
    02/11/2021
    Beantwoorden

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *