VV Tielt – Club Roeselare  1 – 1

VV Tielt – Club Roeselare 1 – 1

05/03/2023 0 Club

Club begon verschroeiend aan de wedstrijd en had na 6′ misschien al 0 – 2 kunnen voorstaan.

In de eerste minuut nam Club een hoekschop via Thomas Lubaszka en Simon Leroy, Simon zette voor en Arne Hélin devieerde de bal net naast de verkeerde kant van de paal buiten.
Even later belandde een vrijschop van Simon Leroy op de paal.
Kort nadien was het wel prijs voor Club toen Thomas Lubaszka zijn vrijschop tegen de onderkant van de lat zag terugkomen en de bal via hun kapitein Jordi Den Baes in eigen doel zag gaan (0 – 1 in de 6′).
Tielt herstelde het evenwicht en ging op zoek naar de gelijkmaker en Club had het geluk aan zijn zijde toen ook zij twee keer de doellat raakten. Het bleef echter 0 – 1 aan de rust.

Tielt ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er al vroeg. Op links konden ze doorgaan en de voorzet kwam buiten de 16 bij Abdallah Hassan Aiman terecht, zijn schot ging in doel (1 – 1 in de 56′).
Club en Tielt hielden elkaar verder in evenwicht en zag Ashley Muylle in de 79′ van het veld gestuurd worden met een tweede gele kaart.
Met een manschap minder was het even herschikken en standhouden voor Club maar kreeg zelf nog de beste kans van de tweede helft toen Davignio Claerhout alleen voor Giovanni Vandenbussche (ex-Club) kwam en hij de poging van Davignio in laatste instantie in corner kon deviëren. (1 – 1 eindstand).

Een logische puntendeling.
Komende twee weken speelt Club twee keer thuis, twee keer een derby, eerst tegen Ardooie en de week erop tegen Beveren.

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Arne Hélin, Lauden Hugelier (82′ Sander De Deygere), Bram Hélin, Yoran Deleu, Thomas Lubaszka (86′ Kevin Descheemaeker), Ashley Muylle, Davignio Claerhout, Karim Khaouiry (60′ Jobbe Dekimpe), Simon Leroy, Aliyou Sano.

Gele kaarten Club : Lauden Hugelier, Yoran Deleu, Ashley Muylle (2x).
Rode kaart : Ashley Muylle (2x geel).

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *